Gość Cornelius Scipio Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 (edytowane) Witam :) Tym razem nie mogę odpuścić ;) Koncept(wip): W cywilizowanej rzeczywistości nie ma miejsca gdzie nie byłaby obecna telewizja, jedyne okno na świat dla większości ludzi.Telewizor to pomost łączący dwa światy.Ten za szklanym ekranem jest okrutny,nieobliczalny,wpływa na umysły prostych ludzi,manipuluje ich zachowaniem.Awaria sprawia iż całe zło skrywane za ekranem zostaje ujawnione. Praca ma być w charakterze groteski,aburdu...no lekkiego przegięcia :D Jakiś obrazek niedługo ;) Pzdr. Cornelius. Edytowane 13 Lipiec 2008 przez Cornelius Scipio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Te okno na świat to zaczerpnięte ode mnie? :D Ciekawy pomysł :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Widzę, że ludzie bardzo podobnie interpretują.Głównie chce się skupić na tym co TV ze sobą niesie i ukazać to w krzywym zwierciadle :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 strasznie głębokie przemyślenia :) ale opis niewiele mówi o wyglądzie, mi to trzeba wszystko na przykładach z obrazkami wytłumaczyć :D czekam na concept :) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Koncept. Chcemy koncept ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 Powodzenia Cornelius ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi