Gość Cornelius Scipio Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 (edytowane) Witam :) Tym razem nie mogę odpuścić ;) Koncept(wip): W cywilizowanej rzeczywistości nie ma miejsca gdzie nie byłaby obecna telewizja, jedyne okno na świat dla większości ludzi.Telewizor to pomost łączący dwa światy.Ten za szklanym ekranem jest okrutny,nieobliczalny,wpływa na umysły prostych ludzi,manipuluje ich zachowaniem.Awaria sprawia iż całe zło skrywane za ekranem zostaje ujawnione. Praca ma być w charakterze groteski,aburdu...no lekkiego przegięcia :D Jakiś obrazek niedługo ;) Pzdr. Cornelius. Edytowane 13 Lipiec 2008 przez Cornelius Scipio
themindfields Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Te okno na świat to zaczerpnięte ode mnie? :D Ciekawy pomysł :) Powodzenia
Gość Cornelius Scipio Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Widzę, że ludzie bardzo podobnie interpretują.Głównie chce się skupić na tym co TV ze sobą niesie i ukazać to w krzywym zwierciadle :) pzdr.
Destroyer Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 strasznie głębokie przemyślenia :) ale opis niewiele mówi o wyglądzie, mi to trzeba wszystko na przykładach z obrazkami wytłumaczyć :D czekam na concept :) powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi