comix Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Witam! Druga wersja mojego modelu [niestety byłem zmuszony zacząć wszystko od zera po tym jak zobaczyłem: File Open Failed - a moje kopie zapasowe były... ;/] Bardzo was prosze o komentarze! Za wszelką pomoc z góry dzięki!! pozdroo
kulexy Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 opony troche jak z Monster Trucka :D zbyt szerokie, ale wiem, ... ulegna poprawce (zmianie) :D i te drzwi (rowek w nich) nie powinien byc troche bardziej do przodu?? A tak nie widze powaznych bledow w modelingiu... pokarzasz anm siateczne tego pojazdu?? :D Pozdro! Kulexy!
comix Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 Oto siatka; prosze o wyrozumiałość :) kulexy: jezeli mozesz to zaznacz lub napisz jak powinna wyglądać siatka w poszczególnych miejscach :) pozdroo :)
kulexy Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 za tuzo trojkatow w siatce... a to dobrze na Meshsmootha nie dziala...
comix Napisano 10 Luty 2004 Autor Napisano 10 Luty 2004 Wiatm! Kolejny upload - po długiej przerwie! ;/ niestety...:( brak czasu.. na cokolwiek...:(( Bardzo prosze o komentarze! dzięki!
Master Kiełbaster Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 ta dziura pod światłem nadal brzydka :(
comix Napisano 11 Luty 2004 Autor Napisano 11 Luty 2004 jaka dziura?! mógłbyś jakoś zaznaczyć lub wytłumaczyć bo nie bardzo rozumiem..
kozioo Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 Chodzi o dziure od kierunkowskazu. W rogach masz trójkąty więc zrobiły się brzydkie załamania:] Poza tym kanty są miejscami za mało ostre.
Rekomendowane odpowiedzi