Napisano 8 Luty 200421 l Witam! Druga wersja mojego modelu [niestety byłem zmuszony zacząć wszystko od zera po tym jak zobaczyłem: File Open Failed - a moje kopie zapasowe były... ;/] Bardzo was prosze o komentarze! Za wszelką pomoc z góry dzięki!! pozdroo
Napisano 8 Luty 200421 l opony troche jak z Monster Trucka :D zbyt szerokie, ale wiem, ... ulegna poprawce (zmianie) :D i te drzwi (rowek w nich) nie powinien byc troche bardziej do przodu?? A tak nie widze powaznych bledow w modelingiu... pokarzasz anm siateczne tego pojazdu?? :D Pozdro! Kulexy!
Napisano 8 Luty 200421 l Autor Oto siatka; prosze o wyrozumiałość :) kulexy: jezeli mozesz to zaznacz lub napisz jak powinna wyglądać siatka w poszczególnych miejscach :) pozdroo :)
Napisano 10 Luty 200421 l Autor Wiatm! Kolejny upload - po długiej przerwie! ;/ niestety...:( brak czasu.. na cokolwiek...:(( Bardzo prosze o komentarze! dzięki!
Napisano 11 Luty 200421 l Autor jaka dziura?! mógłbyś jakoś zaznaczyć lub wytłumaczyć bo nie bardzo rozumiem..
Napisano 11 Luty 200421 l Chodzi o dziure od kierunkowskazu. W rogach masz trójkąty więc zrobiły się brzydkie załamania:] Poza tym kanty są miejscami za mało ostre.