Napisano 13 Lipiec 200816 l Witam wszystkich użytkowników forum. Mimo, iż od pewnego czsu jestem zarejestrowany, nie było okazji, aby coś napisać. W końcu znalazłem trochę wolnego czasu, i w ramach ćwiczeń wydłubałem takie coś: Zaznaczam, że jestem początkujący (siedzę w maxie ok. 2 miechy z licznymi przerwami), więc każde uwagi, bądź wskazówki są na wagę złota.
Napisano 13 Lipiec 200816 l Autor Modeluję tylko z tego: http://img142.imageshack.us/my.php?image=wallpaperwarhammer40000mp0.jpg Bo nic lepszego nie udało mi się znaleźć
Napisano 13 Lipiec 200816 l Nie podobają mi się te wypukłości nad ustami na refce to inaczej wygląda,troche dużo n-gonów w siatce ale chyba ją jeszcze poprawisz?Teraz walnij tą zbroje jak na obrazku i będzie good:)
Napisano 13 Lipiec 200816 l Powiem tak, ponieważ na WH40k się znam :D, no to oczy mi nie pasują i mordka za gruba i za szeroka. Ogólnie nekrony reprezentują sobą nieśmiertelne istoty pod postacią szkieletów z "żywego metalu", dlatego radze ci, weź "nożyk" i "postrugaj" czachę jeszcze :P PS Zobacz sobie na figurki nekronów firmy Games Workshop :)
Napisano 13 Lipiec 200816 l Autor Dzięki wielkie:) Poszedłem za waszymi wskazówkami i poprawiłem model:
Napisano 13 Lipiec 200816 l o wiele lepiej, masz bug siatki na jego czole(tam gdzie sie laczy z ta nakladka)
Napisano 13 Lipiec 200816 l Narazie niezle sie zapowiada, zobacze co bedzie dalej ale juz mi sie podoba :)