Greyhawk Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Witam wszystkich użytkowników forum. Mimo, iż od pewnego czsu jestem zarejestrowany, nie było okazji, aby coś napisać. W końcu znalazłem trochę wolnego czasu, i w ramach ćwiczeń wydłubałem takie coś: Zaznaczam, że jestem początkujący (siedzę w maxie ok. 2 miechy z licznymi przerwami), więc każde uwagi, bądź wskazówki są na wagę złota.
M4rcus Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 czaszka jest bardziej pociagla, modelujesz z samych referek?
Greyhawk Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Modeluję tylko z tego: http://img142.imageshack.us/my.php?image=wallpaperwarhammer40000mp0.jpg Bo nic lepszego nie udało mi się znaleźć
mafida Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Nie podobają mi się te wypukłości nad ustami na refce to inaczej wygląda,troche dużo n-gonów w siatce ale chyba ją jeszcze poprawisz?Teraz walnij tą zbroje jak na obrazku i będzie good:)
themindfields Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Powiem tak, ponieważ na WH40k się znam :D, no to oczy mi nie pasują i mordka za gruba i za szeroka. Ogólnie nekrony reprezentują sobą nieśmiertelne istoty pod postacią szkieletów z "żywego metalu", dlatego radze ci, weź "nożyk" i "postrugaj" czachę jeszcze :P PS Zobacz sobie na figurki nekronów firmy Games Workshop :)
Greyhawk Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Dzięki wielkie:) Poszedłem za waszymi wskazówkami i poprawiłem model:
M4rcus Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 o wiele lepiej, masz bug siatki na jego czole(tam gdzie sie laczy z ta nakladka)
Omar Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Narazie niezle sie zapowiada, zobacze co bedzie dalej ale juz mi sie podoba :)
Greyhawk Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 Witam. Po dłuższej przerwie wrzucam upka:
Rekomendowane odpowiedzi