Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Tak dla informacji na wszelki wypadek. Ktos dzisiaj przejal mi konto tlen'u i z mojego profilu zadawal roznym osobom z pozoru dziwne pytania. Jak sie pozniej okazalo byly to pytania pomocnicze, ktorych uzywa sie w razie zapomnienia hasla ;)...

Z moim kontem poszlo mu latwo, dlatego ze mialem bardzo glupie i banalne pytanie pomocnicze. Zmienil haslo, ale jak sie okazalo nie wylogowalo mnie automatycznie i bylem w stanie nadal wysylac i odbierac wiadomosci... Po otrzymaniu kilku dziwnych wypowiedzi zrozumialem ze cos jest nie tak i zdolalem odzyskac haslo i zmienic pytanie pomocnicze.

Pomimo tego ze pytane osoby odpowiedzialy na pytania, pan "haker" musial byc rozczarowany jako ze ludzie zmieniaja z czasem samochody, koty, zony czy o co tam jeszcze mieli we wspomnianych pytaniach.

Post pisze ku przestrodze i jezeli ktos dostaje ede mnie pytanie typu: Jak ma na imie twoj kot? Niech wie ze mam gdzies jego kota i to jak ma na imie...

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 750
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja daję zawsze pytanie pomocniczne w stylu: "kdhfjfhglkjdshfkgdfg". Podobne odpowiedzi.

Gorzej, gdy rzeczywiście zapomni się hasła...