Napisano 14 Lipiec 200816 l Niedawno zajrzałem do Adobe Stock Photos CS3 w celu wyszukania interesujących mnie obrazów a tu takie ...czary-mary: "The service is no longer available." I tak już od pierwszego kwietnia... :/ No cóż, szkoda. Znacie jakieś ciekawe strony z darmowymi zdjęciami, np. coś na podobieństwo sxc.hu lub everystockphoto.com? Wszystko co znalazłem w google to jakieś małe zbiory fotek, a cała reszta była płatna (system Royalty Free)... Dzięki za pomoc. Edytowane 14 Lipiec 200816 l przez BARMAN2005
Napisano 14 Lipiec 200816 l sxc.hu ci nie wystarcza?? no to masz przerob chlopie albo grymasny jestes :d pzdrw
Napisano 14 Lipiec 200816 l huzdebos - uwierz, na sxc może i jest dużo zdjęć, ale kiedy już szuka się czegoś konkretnego, to bardzo trudno to znaleźć;) I niestety, najlepszym rozwiązaniem pozostają serwisy właśnie z płatną fotografią lub zdjęcia własnego autorstwa. Pozdrawiam
Napisano 14 Lipiec 200816 l Autor sxc.hu ci nie wystarcza?? no to masz przerob chlopie albo grymasny jestes :d pzdrw Zawsze lepiej jest mieć jakąś alternatywę, ale tak jak powiedział Touch, gdy chodzi o coś konkretnego to już nie zawsze jest tak różowo i czasami są kłopoty ze znalezieniem odpowiedniej fotki. :) Hym, pan moderator podał bardzo ciekawy adres. Dziękuje Vorek, takie wszystko w jednym hehe. Edytowane 14 Lipiec 200816 l przez BARMAN2005