Napisano 16 Lipiec 200816 l Witam. Postanowiłem się przyłączyć. Zainspirowany ostatnio przeczytanym Kolorem magii Pratchetta storzyłem taki oto szkic. Będzie to (pseudo)mattepainting/collage/fotomontaż czy jak to tam jeszcze nazwać (bo chcę to zrealizować, a nie umiem malować :P ) Edytowane 21 Lipiec 200816 l przez Vegavin
Napisano 17 Lipiec 200816 l cholere no ,tez chcialem robic brzeg dysku z Pratchetta ;p. truudno , trzeba wymyslic cos innego . no ale powodzenia ;)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Na razie najczytelniejszy rysunek :) cholere no ,tez chcialem robic brzeg dysku z Pratchetta ;p. truudno , trzeba wymyslic cos innego . no ale powodzenia ;) Czemu nie, przecież nie masz tej samej wizji co Vegavin
Napisano 17 Lipiec 200816 l Autor Czemu nie, przecież nie masz tej samej wizji co Vegavin No właśnie. Nie mam przecież wyłączności ;)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Autor Dzięki za namiary. Przydadzą się na niedaleką przyszłość, a to będę musiał skończyć tak jak umim ;)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Nie koniecznie => http://video.google.pl/videosearch?q=gnomon+workshop&sitesearch=#q=digital%20matte%20painting&sitesearch=
Napisano 26 Lipiec 200816 l Autor Eee, straciłem już motywację, bo widzę, że mi nie idzie. Najpierw trza się podszkolić, a dopiero potem się bawić :)