Vegavin Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Postanowiłem się przyłączyć. Zainspirowany ostatnio przeczytanym Kolorem magii Pratchetta storzyłem taki oto szkic. Będzie to (pseudo)mattepainting/collage/fotomontaż czy jak to tam jeszcze nazwać (bo chcę to zrealizować, a nie umiem malować :P ) Edytowane 21 Lipiec 2008 przez Vegavin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nolaan Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 cholere no ,tez chcialem robic brzeg dysku z Pratchetta ;p. truudno , trzeba wymyslic cos innego . no ale powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Na razie najczytelniejszy rysunek :) cholere no ,tez chcialem robic brzeg dysku z Pratchetta ;p. truudno , trzeba wymyslic cos innego . no ale powodzenia ;) Czemu nie, przecież nie masz tej samej wizji co Vegavin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Czemu nie, przecież nie masz tej samej wizji co Vegavin No właśnie. Nie mam przecież wyłączności ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Wrzucam postęp. Kolorki i próba z fotkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Gnomon Workshop Advanced Digital Matte Painting... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Dzięki za namiary. Przydadzą się na niedaleką przyszłość, a to będę musiał skończyć tak jak umim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Nie koniecznie => http://video.google.pl/videosearch?q=gnomon+workshop&sitesearch=#q=digital%20matte%20painting&sitesearch= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2008 dłubania sobie ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Dawaj dawaj. Ciekawie się robi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2008 Eee, straciłem już motywację, bo widzę, że mi nie idzie. Najpierw trza się podszkolić, a dopiero potem się bawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi