darkness87 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Postanowiłem wziaść udział chociaż bardzo długo nad tym myslałem ponieważ nie wiem czy dam rade ale chęci są :) Nazwa mała awaria ponieważ ogólny zarys jest taki : Awaria telewizora nastąpiła w rodzinie (jeszcze nie wiadomo czy będą ślimaki czy mrówki czy jakieś inne cuś małego ;) ) 1 członek rodziny zostaje wydelegowany po zakup nowego telewizora :) reszta rodziny w tle rozpacza przy starym zepsutym telewizorze :) ogólnie scena raczej będzie na dworze gdzies w roślinności ale to jeszcze sie zobaczy. Miniaturke i pierwszy zarys dodam maxymalnie do 2 dni. Mile widziane komentarze mojej wizji :P Pozdro :* Edit : Pierwsze szkice :P Rodzina Owadnyków : Pan Owadnyk : Pani Owadnykowa : Dom bedzie mial duzo detalu ale to w koncu szkic wiec narazie tylko zarys :P Edytowane 17 Lipiec 2008 przez darkness87 Szkice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrMetal Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Zawsze mi się podobały sceny z "mikroświatem" :-) ludki żyjące w grzybach , i takie roślinne miasteczka :-) ... Podoba mi się Twój pomysł i mam nadzieje że coś z niego wyjdzie ;-) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Mam nadzieję, że telewizor będzie naturalnych rozmiarów, a więc kilkudziesięciokrotnie większy od jego właścicieli? Jeśli tak koncept może przemienić się w naprawdę fajną grafikę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkness87 Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2008 Hehe z tym normalnych rozmiarów to chyba raczej nie bo ma sie to dziac bardziej w swiecie małych robaczków :P A tu taki mały update na zachete do zagladania do mojego tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi