darkness87 Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Witam. Postanowiłem wziaść udział chociaż bardzo długo nad tym myslałem ponieważ nie wiem czy dam rade ale chęci są :) Nazwa mała awaria ponieważ ogólny zarys jest taki : Awaria telewizora nastąpiła w rodzinie (jeszcze nie wiadomo czy będą ślimaki czy mrówki czy jakieś inne cuś małego ;) ) 1 członek rodziny zostaje wydelegowany po zakup nowego telewizora :) reszta rodziny w tle rozpacza przy starym zepsutym telewizorze :) ogólnie scena raczej będzie na dworze gdzies w roślinności ale to jeszcze sie zobaczy. Miniaturke i pierwszy zarys dodam maxymalnie do 2 dni. Mile widziane komentarze mojej wizji :P Pozdro :* Edit : Pierwsze szkice :P Rodzina Owadnyków : Pan Owadnyk : Pani Owadnykowa : Dom bedzie mial duzo detalu ale to w koncu szkic wiec narazie tylko zarys :P Edytowane 17 Lipiec 2008 przez darkness87 Szkice
DrMetal Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Zawsze mi się podobały sceny z "mikroświatem" :-) ludki żyjące w grzybach , i takie roślinne miasteczka :-) ... Podoba mi się Twój pomysł i mam nadzieje że coś z niego wyjdzie ;-) Powodzenia!
mookie Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Mam nadzieję, że telewizor będzie naturalnych rozmiarów, a więc kilkudziesięciokrotnie większy od jego właścicieli? Jeśli tak koncept może przemienić się w naprawdę fajną grafikę!
darkness87 Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 Hehe z tym normalnych rozmiarów to chyba raczej nie bo ma sie to dziac bardziej w swiecie małych robaczków :P A tu taki mały update na zachete do zagladania do mojego tematu :P
Rekomendowane odpowiedzi