vinc Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Dawno nic nie bylo to cos wrzuce, stare i jeszcze mozna by wykonczyc, ale narazie tak wyglada...;] Edytowane 28 Lipiec 2008 przez vinc
Lis Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 słabo dość. - Niebo wygląda jak stara gąbka, gradiencik i bardziej wyraziste by się przydało. - Strasznie mocny cień po prawej. - Titling kostki brukowej - Brak krawężników. - żywopłot wypłukany z kolorów. Ogólnie jest bardzo mdło i bez żadnego wyrazu. Pozdrawiam.
Neiraa Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Miejscami za jasno a gdzie indziej za ciemno. Poza tym przebrzydki żywopłot i jakiś dziwny beton. Ale ma to potencjał, tylko trzebaby popracowac nad tym nieco.
Pawelkos Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Brzydki zywoplot, niebo mogloby byc jasniejsze, widoczny tailing kostki brukowej, nie podobo mi sie tekstura betonowych plyt, slabe AA no i wyglada to troche jakbys wszystko za mocno wyostrzyl w PSie, chyba ze to wina kompresji.
vinc Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 dobra przekonaliscie mnie, przeniosłem do WIPa, wkrótce więcej...;]
Rekomendowane odpowiedzi