Napisano 17 Lipiec 200816 l Dawno nic nie bylo to cos wrzuce, stare i jeszcze mozna by wykonczyc, ale narazie tak wyglada...;] Edytowane 28 Lipiec 200816 l przez vinc
Napisano 17 Lipiec 200816 l słabo dość. - Niebo wygląda jak stara gąbka, gradiencik i bardziej wyraziste by się przydało. - Strasznie mocny cień po prawej. - Titling kostki brukowej - Brak krawężników. - żywopłot wypłukany z kolorów. Ogólnie jest bardzo mdło i bez żadnego wyrazu. Pozdrawiam.
Napisano 17 Lipiec 200816 l Miejscami za jasno a gdzie indziej za ciemno. Poza tym przebrzydki żywopłot i jakiś dziwny beton. Ale ma to potencjał, tylko trzebaby popracowac nad tym nieco.
Napisano 18 Lipiec 200816 l Brzydki zywoplot, niebo mogloby byc jasniejsze, widoczny tailing kostki brukowej, nie podobo mi sie tekstura betonowych plyt, slabe AA no i wyglada to troche jakbys wszystko za mocno wyostrzyl w PSie, chyba ze to wina kompresji.
Napisano 18 Lipiec 200816 l Autor dobra przekonaliscie mnie, przeniosłem do WIPa, wkrótce więcej...;]