bunn Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 To moja stara praca, wiem ze nie jest za specjalna ale prosze o lagodność :)
tomspec23 Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 ciekawie ale przyjzyj sie nozka tej karty ktore wchodza w pci 16 wygladaja jakby nie mialy wogule scierzek :D , wyjscia karty sa bez texturek , chipy na karcie nie sa wypokle ale prosciutkie jak ona ale ogolnie fajne :)
KamillM Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Modelowania nie miałeś za dużo :) Szkoda, że nałożyłeś teksturę zamiast wymodelować wszystkie tranzystory, ścieżki i kostki pamięci. Śledź jest za wąski, a wyjścia za szerokie. Wzorowałeś się na jakiejś konkretnej karcie?
Black Pantera Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Modelowania jest bardzo mało , gdzieniegdzie za ciemno , złącza za małe.
bunn Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 nie nie wzorowalem sie troszke mam podobnego radeona ale to raczej tylko kolor :)
bunn Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 x550 stara ale nie mam kasy na nowsza karte :(
Black Pantera Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 He , ja tu nie patrze na nowość tylko na odwzorowanie.Porównaj sobie: ORYGINAŁ TWÓJ MODEL Oczywiście model wentlatora jest różny....może to być radiator lub wentylator.
bunn Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 nie no widac roznice :) calkiem co innego.
Kimmi Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Lepiej by to wyglądało jak byś wymodelował więcej elementów. Niektóre możesz zrobić bumpem. No i na Twoim miejscu poprawił bym trochę teksturę, bo jest strasznie niewyraźna.
Rafax Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Ja bym wymodelował raz jeszcze od początku. W sumie fajny pomysł, ale właściwie nie wykorzystany...
tob01 Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 fotka nałożona na box z małymi edycjami =/= fajne wymodeluj ją i pokaz bez tekstury, masz tam w ogóle jakieś wyjścia na śledziu wymodelowane ?
M4rcus Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 fotka nałożona na box z małymi edycjami =/= fajne wymodeluj ją i pokaz bez tekstury, masz tam w ogóle jakieś wyjścia na śledziu wymodelowane ? ta karta ma dorszaXD ale do rzeczy... zwykle nawet na wipie nie ma tak amatorskich prac:/ wywal tekstury, modeluj
bunn Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 to jest moja stara praca a chcialem tylko tak pokazac ;pp wiem ze nie jest nalepsza :) a w ogole nie wiem czy sie zalicza do jakiejs kategorii
Rekomendowane odpowiedzi