Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja stara praca, wiem ze nie jest za specjalna ale prosze o lagodność :)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ciekawie ale przyjzyj sie nozka tej karty ktore wchodza w pci 16 wygladaja jakby nie mialy wogule scierzek :D , wyjscia karty sa bez texturek , chipy na karcie nie sa wypokle ale prosciutkie jak ona ale ogolnie fajne :)

Napisano

Modelowania nie miałeś za dużo :) Szkoda, że nałożyłeś teksturę zamiast wymodelować wszystkie tranzystory, ścieżki i kostki pamięci. Śledź jest za wąski, a wyjścia za szerokie. Wzorowałeś się na jakiejś konkretnej karcie?

Napisano
  • Autor

nie nie wzorowalem sie troszke mam podobnego radeona ale to raczej tylko kolor :)

Napisano
  • Autor

x550 stara ale nie mam kasy na nowsza karte :(

Napisano

Lepiej by to wyglądało jak byś wymodelował więcej elementów. Niektóre możesz zrobić bumpem. No i na Twoim miejscu poprawił bym trochę teksturę, bo jest strasznie niewyraźna.

Napisano

Ja bym wymodelował raz jeszcze od początku. W sumie fajny pomysł, ale właściwie nie wykorzystany...

Napisano

fotka nałożona na box z małymi edycjami =/= fajne

wymodeluj ją i pokaz bez tekstury, masz tam w ogóle jakieś wyjścia na śledziu wymodelowane ?

Napisano
fotka nałożona na box z małymi edycjami =/= fajne

wymodeluj ją i pokaz bez tekstury, masz tam w ogóle jakieś wyjścia na śledziu wymodelowane ?

ta karta ma dorszaXD

ale do rzeczy...

zwykle nawet na wipie nie ma tak amatorskich prac:/

wywal tekstury, modeluj

Napisano
  • Autor

to jest moja stara praca a chcialem tylko tak pokazac ;pp wiem ze nie jest nalepsza :) a w ogole nie wiem czy sie zalicza do jakiejs kategorii