Posted July 18, 200816 yr To moja stara praca, wiem ze nie jest za specjalna ale prosze o lagodność :)
July 18, 200816 yr ciekawie ale przyjzyj sie nozka tej karty ktore wchodza w pci 16 wygladaja jakby nie mialy wogule scierzek :D , wyjscia karty sa bez texturek , chipy na karcie nie sa wypokle ale prosciutkie jak ona ale ogolnie fajne :)
July 18, 200816 yr Modelowania nie miałeś za dużo :) Szkoda, że nałożyłeś teksturę zamiast wymodelować wszystkie tranzystory, ścieżki i kostki pamięci. Śledź jest za wąski, a wyjścia za szerokie. Wzorowałeś się na jakiejś konkretnej karcie?
July 18, 200816 yr Author nie nie wzorowalem sie troszke mam podobnego radeona ale to raczej tylko kolor :)
July 18, 200816 yr He , ja tu nie patrze na nowość tylko na odwzorowanie.Porównaj sobie: ORYGINAŁ TWÓJ MODEL Oczywiście model wentlatora jest różny....może to być radiator lub wentylator.
July 18, 200816 yr Lepiej by to wyglądało jak byś wymodelował więcej elementów. Niektóre możesz zrobić bumpem. No i na Twoim miejscu poprawił bym trochę teksturę, bo jest strasznie niewyraźna.
July 18, 200816 yr Ja bym wymodelował raz jeszcze od początku. W sumie fajny pomysł, ale właściwie nie wykorzystany...
July 18, 200816 yr fotka nałożona na box z małymi edycjami =/= fajne wymodeluj ją i pokaz bez tekstury, masz tam w ogóle jakieś wyjścia na śledziu wymodelowane ?
July 18, 200816 yr fotka nałożona na box z małymi edycjami =/= fajne wymodeluj ją i pokaz bez tekstury, masz tam w ogóle jakieś wyjścia na śledziu wymodelowane ? ta karta ma dorszaXD ale do rzeczy... zwykle nawet na wipie nie ma tak amatorskich prac:/ wywal tekstury, modeluj
July 19, 200816 yr Author to jest moja stara praca a chcialem tylko tak pokazac ;pp wiem ze nie jest nalepsza :) a w ogole nie wiem czy sie zalicza do jakiejs kategorii