mis3k Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Taki brzydal.. jakiś czas temu go zacząłem rzeźbić i w końcu mi się odechciało z nim pracować, więc go wyrenderowałem. W sumie to całkiem zadowolony jestem z całokształtu, choć ma wiele zjebek i niedociągnięć, zwłaszcza w modelu. I tak wyciągnąłem z niego więcej niż się spodziewałem, no i sporo się nauczyłem. Zresztą niech każdy sam oceni.
byku92 Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 witam! ta opinia będzie opinią zupełnego laika :P jak dla mnie spoko klimat, ale bardzo się rzucają w oczy te świecące rogi... takie dziwne troche jak dla mnie ;) ale i tak gratz! ciekawe kiedy ja będę takie robił :P
mileS Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Model i textura wydaje się bardzo obiecująco , gorzej z postprodukcją , kiczowato troszkę te rogi wyglądają...
floo Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 model zapowiada się ciekawie, warto jeszcze popracować nad jakością... rogi zbyt jaskrawe, co daje ogólne wrażenie że praca nie jest dopracowana... może warto jeszcze pomęczyć??? pozdrawiam!
Tomala Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Mało ciekawa twarz, nieanatomiczna szyja i rogi troszkę mi nie pasują znaczy ich kształt i rozmiar. Z szumem trochę przesadziłeś i te czerwone plamki jakoś mi nie podchodzą. A tak to fajne :)
dynia Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 sam pomysł ciekawy można z tego wyciągnąć znacznie więcej modelowi brakuj po mojemu trochę detalu popracować by się przydało nad texturą, pomysł ze świecącymi rogami dobry ale za mocno się one jarzą więc proponuje poświęcić pracy jeszcze kilka dni, 2 gwiazdki
Rekomendowane odpowiedzi