Posted July 22, 200816 yr Witam wszystkich, jakiś czas czytam forum jako gość i postanowiłem się wychylić. Jak czytam posty typu "mój pierwszy model" i widzę prawie idealne modele ładnie wyrenderowane skłania mnie to do refleksji, ale uważajcie tutaj macie naprawdę początkującą osobę z pierwszym modelem samochodu :) Padło na Audi A4 (miało być A3 z tutka, ale miałem problemy ze ściągnięciem video tutka, więc zacząłem sam). Zdaję sobie sprawę, ze to początek ale chciałbym abyście ocenili swym surowym okiem :).
July 22, 200816 yr Musisz koniecznie pozbyć się trójkątów.Z tył światła wertex nie ma jako takiego zaczepienia.
July 22, 200816 yr nie koniecznie trzeba pozbywać się trójkątów. Dobrze uzyty trójkąt nie jest zły :)
July 22, 200816 yr nie koniecznie trzeba pozbywać się trójkątów. Dobrze uzyty trójkąt nie jest zły :) No nie wiem , ja zawsze się ich pozbywam w modelach wozów , bo zawsze powodują deformację siatki użyte z MS
July 22, 200816 yr Author Ok dziękuje bardzo za rady popracuje dłużej nad tym i wrzucę kolejną część (jako że nie było tak najgorzej :), a bałem się tego :P)