Napisano 22 Lipiec 200816 l Witam wszystkich, jakiś czas czytam forum jako gość i postanowiłem się wychylić. Jak czytam posty typu "mój pierwszy model" i widzę prawie idealne modele ładnie wyrenderowane skłania mnie to do refleksji, ale uważajcie tutaj macie naprawdę początkującą osobę z pierwszym modelem samochodu :) Padło na Audi A4 (miało być A3 z tutka, ale miałem problemy ze ściągnięciem video tutka, więc zacząłem sam). Zdaję sobie sprawę, ze to początek ale chciałbym abyście ocenili swym surowym okiem :).
Napisano 22 Lipiec 200816 l Musisz koniecznie pozbyć się trójkątów.Z tył światła wertex nie ma jako takiego zaczepienia.
Napisano 22 Lipiec 200816 l nie koniecznie trzeba pozbywać się trójkątów. Dobrze uzyty trójkąt nie jest zły :)
Napisano 22 Lipiec 200816 l nie koniecznie trzeba pozbywać się trójkątów. Dobrze uzyty trójkąt nie jest zły :) No nie wiem , ja zawsze się ich pozbywam w modelach wozów , bo zawsze powodują deformację siatki użyte z MS
Napisano 22 Lipiec 200816 l Autor Ok dziękuje bardzo za rady popracuje dłużej nad tym i wrzucę kolejną część (jako że nie było tak najgorzej :), a bałem się tego :P)