olopl Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Stworzyłem sobie dwie wysepki dość sporej wielkości. Zaimportowałem je do gry i żeby były widoczne obie jednocześnie muszę być blisko nich. Ale wystarczy że się oddale choć trochę poza brzegi wyspy to któraś znika. Od czego to zależy żeby obiekty były widoczne z dalsza? Gra to gta sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Nie wiem czy zauważyłes ale to jest forum poświęcone 3ds max a nie enginowi gta ^.- Anyway, pewnie gdzieś w gta jest ustawione do jakiej odległości od kamery renderowane są obiekty a po jakiej odległości silnik po prostu je ignoruje. Poszukaj w opcjach grafiki itd, nie wiem, nie grałem w gta3+ :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eddypc Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Ustaw sobie Draw Distance na max... a jak to nie pomoże to ściągnij sobie jakiegoś małego moda... który zwiększa draw distance ;) tylko on obciąża procesor... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olopl Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 To nie o to chodzi. Problem dawno rozwiązany. Jak by ktoś miał podobny problem to odpowiedź jest tu: http://www.gtapoland.com.pl/index.php?go=article&nr=343&gra=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi