Skocz do zawartości

Przedluzenie sesji 15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przedluzenie sesji

• Edycja powinna zostac przedluzona o kolejny, trzeci tydzien.
      5
    • RaVirr jako bezkonkurencyjny uczestnik zostaje zwyciezca i rozpoczynamy nowy temat.
      10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Tym razem tematem będzie apokalipsa, koniec świata i wszystko co z nimi związane. Od sądu ostatecznego i czterech jeźdźców, przez wojny atomowe, wielkie wybuchy, aż po teściowe i kosmitów. Temat może nie najłatwiejszy, ale mam nadzieję że dynamiczny i dający możliwości...

EDIT: ze wzgledu na wakacje, edycja zostaje wydluzona na dwa tygodnie.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna

* Prace umieszczamy w tym wątku

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w

postaci linku

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać

głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem,

jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu;

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu;

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE 41 SESJI: 4.08.2008 godz. 23:59.

SONDA: od 5.08 do 08.08 (3 dni)

I na koniec mała inspiracja:

inspiracjadl9.jpg

Edytowane przez leander

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 16,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Co do jeźdźców, to zostali narysowani przez człowieka zalogowanego na conceptart.org jako "Holmenesque". Szczerze mówiąc nie znam gościa ani jego innych pracek, ale ta przemówiła mi do wyobraźni, a poza tym pasowała do tematu :D

Napisano

Kurcze temat szczerze mówiąc niewąski ;) i można się wykazac, ale nie wiem czy przed wyjazdem zdążę coś maznąć, a przydało by się, bo w speedach to cienki jestem (mówię tak jakbym w innych prackach był pro ^^')

Napisano

No to ja pierwszy;)

Wojna- jeden z jeźdźców apokalipsy

Technika-farba akrylowa, zwyczajowo tekstura w photoshopie;)

ravirrjezdziec.jpg

Pozdrawiam:)

Napisano

Podobnie jak to bylo dwie edycje temu, proponuje temu tematowi dac 2 tygodnie. Ze wzgledu na okres wakacyjny. Sa jakies glosy przeciwko?

RaVirr: Technika wypas, nie ma to jak pedzel i slad gestu :)

Napisano

Malunek spoko, chociaz ten grzyb w tle troche skromny, bardziej nawiazuje do ogniska niz apokalipsy i eksterminacji ludzkosci ;) Postac na koniu troche polamana sie wydaje. Mozna by poszukac ciekawszego jej charakteru. Moze wejsc w detal gdzies na twarzy i dzieki temu uzyskac akcent obrazka. Teraz akcentem jest ten grzyb w oddali, ale chyba lepiej byloby uspokoic tlo, rownomiernie rozlozyc dym. Wyeksponowac postac tlem, a nie odwracac nim uwage od postaci.

Napisano

Proponuje przdluzyc termin co najmniej o tydzien. Szkoda zeby sie taki temat zmarnowal.

Napisano

zamiast przedłużać, to skróćcie bo to bardziej przez temat, a nie "ogórki" taka frekwencja jest, dajcie coś "tredny", gołe baby czy coś w ten deseń...

Napisano

Sam temat wydaje mi sie ze nie jest zly, ale wymaga jednak dobrego pomyslu i trzeba nad nim posiedziec. Moze przez to jest tak malo prac?

Napisano

no niezla apokalipsa, ale brakuje tego czegos, chyba ze zle widze hehe

Napisano

Moim skromnym zdaniem 3 tygodnie to już lekka przesada, kto chce ten znajdzie te 1,5h...To wcale nie jest dużo.. Nawet teraz, wieczorkiem by zdążył.. Ale to tylko moje zdanie :p

Napisano

Dodalem sonde na gorze wątku, mam probe o glosowanie i jutro zdecydujemy co dalej.

Napisano

bohater13 wczoraj minęły dwa tygodnie więc nie wiem o co i do kogo masz pretensje -.- A skoro temat przedni to pójdziemy za ciosem...i będzie coś bardzo podobnego a mianowicie: Koniec świata.

Wbrew pozorom jest to temat nieco inny niż poprzedni...Ktoś ma coś przeciwko?

Napisano

cos mi sie po*****szyło bylem przekonany ze do 11 jest termin. ok sorry w takim razie mój błąd. czekam na nowy temat

Napisano

RaVirr oczywiście wybór tematu należy do ciebie ale moim zdaniem bardziej ogólne i proste tematy dają większą frekwencje bo wymiatacze mogą się tak czy siak rozwinąć a ci co mniejsi po prostu temat uciągną w te 1,5h. Myśle że właśnie dlatego upadła "apokalipsa" a hitem był bardziej dowolny "colosus" który można było potraktować prosto ale i bardziej rozbudować jesli flow pozwalał :]

ps: niedawny challenge corner edycja 3 miał prawie identyczny temat "na krańcu świata" i zakończył sie z 2 pracami a trwał 3 tygodnie więc to nie wróży nic dobrego :] ale oczywiście trzeba się mierzyć z różnymi tematami więc co nie wybierzesz to będzie dobrze.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności