Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. ostatnio sobie dlubie taki samochodzik. Produkcja niemiecka "skladany" przez kolesi z Astona Martina, Porsche i Rolls-Royce. Silnik VW V6 3,6 l podkrecony do 300 KM podwozie aluminiowe karoseria z wlokien. Od zera do setki w mniej niz 5 sekund. C&C mile widziane

PS

Jakosc lekko lezy, wieczorem postaram sie dac lepsze

Dodaje siatke narazie z MS

artegafrontdp6.th.jpg

artegarearic8.th.jpg

artegafrontwiredb8.th.jpg

artegawirerearof1.th.jpg

Edytowane przez Samot-nick

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajny samochód. Model wygląda bardzo dobrze, ale widać kilka bugów. Nie wiem czy siatka z tyłu tak ma wyglądać, ale jakoś nie pasuje mi ta zmiana splotu siatki na środku. Popracujesz jeszcze trochę i będzie bardzo dobry model.

Napisano
  • Autor

he he siatka z tylu faktycznie jest do poprawy, pozatym mam do zrobienia klamke w drzwiach, o ktorej zupelnie zapomnialem :( i jeszcze kilka innych bledow :

-przedni zderzak w kilku miejscach krzywy

-wycieraczka przedniej szyby tez mogla by byc lepsza

-tylny zderzak cos sie pokrzywil nie wiem dlaczego, jutro przeprowadze sledztwo :)

Napisano

Sporo niezgodnosci z oryginalem. Maska za mocno sie zweza, swiatla przednie i tylnie za duze, dosyc duzo bugow, ale jak mozesz pokaz siatke.

Napisano
  • Autor

wiem ze sie nie zgadzaja. sa co najmniej dwie wersje tego modelu ( przynajmniej tyle widzialem w zdjeciach) na jednych swiatla sa wieksze na innych mniejsze. pozatym lusterka boczne sa inaczej umieszczone w tych dwoch modelach. trzymalem sie bardziej blueprintow jakie znalazlem na sieci. lusteka zmienilem bo te pod katem bardziej mi sie podobaja :) jutro bedzie siatka bo dzisiaj mam male "oblewanie" :)

btw wg zdjec swiatla tylne sa zamale :)