Napisano 25 Lipiec 200816 l Witam. ostatnio sobie dlubie taki samochodzik. Produkcja niemiecka "skladany" przez kolesi z Astona Martina, Porsche i Rolls-Royce. Silnik VW V6 3,6 l podkrecony do 300 KM podwozie aluminiowe karoseria z wlokien. Od zera do setki w mniej niz 5 sekund. C&C mile widziane PS Jakosc lekko lezy, wieczorem postaram sie dac lepsze Dodaje siatke narazie z MS Edytowane 26 Lipiec 200816 l przez Samot-nick
Napisano 25 Lipiec 200816 l Bardzo fajny samochód. Model wygląda bardzo dobrze, ale widać kilka bugów. Nie wiem czy siatka z tyłu tak ma wyglądać, ale jakoś nie pasuje mi ta zmiana splotu siatki na środku. Popracujesz jeszcze trochę i będzie bardzo dobry model.
Napisano 25 Lipiec 200816 l Autor he he siatka z tylu faktycznie jest do poprawy, pozatym mam do zrobienia klamke w drzwiach, o ktorej zupelnie zapomnialem :( i jeszcze kilka innych bledow : -przedni zderzak w kilku miejscach krzywy -wycieraczka przedniej szyby tez mogla by byc lepsza -tylny zderzak cos sie pokrzywil nie wiem dlaczego, jutro przeprowadze sledztwo :)
Napisano 25 Lipiec 200816 l Sporo niezgodnosci z oryginalem. Maska za mocno sie zweza, swiatla przednie i tylnie za duze, dosyc duzo bugow, ale jak mozesz pokaz siatke.
Napisano 25 Lipiec 200816 l Autor wiem ze sie nie zgadzaja. sa co najmniej dwie wersje tego modelu ( przynajmniej tyle widzialem w zdjeciach) na jednych swiatla sa wieksze na innych mniejsze. pozatym lusterka boczne sa inaczej umieszczone w tych dwoch modelach. trzymalem sie bardziej blueprintow jakie znalazlem na sieci. lusteka zmienilem bo te pod katem bardziej mi sie podobaja :) jutro bedzie siatka bo dzisiaj mam male "oblewanie" :) btw wg zdjec swiatla tylne sa zamale :)