peter512 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Witam wszystkich zainteresowanych moim postem otóż jest taka sprawa wymodelowałem sobie już dosyć dawno evo i nie potrafię go dosyć dobrze wyrenderowac prosił bym o pomoc korzystam z v-raya i maxa 8 kilka screenów a tutaj taki test renderu jestem otwarty na wszelkie propozycje (oswietlenie scena kolory itd )
xaoo Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Witam, Model ogolnie wyglada ciekawie, ale jakbys zrobil kilka zblizen i pokazal siatke, to mysle ze wszyscy by sie ucieszyli. Niestety co do V-Raya nie jestem w stanie wiele doradzic, bo sam dopiero zaczynam. Moge jedynie polecic takie cos jesli chodzi o renderowanie w studio http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_3/modeling_mercedes/modeling_mercedes01.asp Pozdrawiam i zycze powodzenia, xaoo P.S. Mam jeszcze takie male pytanie, czy te rozne felgo to zabieg celowy,czy przypadek?
rallyman Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 konkurencja :D:D a w vrayu tez na razie nie daje rady :/
Rekomendowane odpowiedzi