Napisano 27 Lipiec 200816 l Hej mógłby mi ktoś powiedzieć w jaki sposób gość z tutoriala zrobił te osłony na palce?
Napisano 27 Lipiec 200816 l Racz Waćpanie zapodać linka do orygialnego tutoriala, bo zaiste g widać na tychże obrazach
Napisano 27 Lipiec 200816 l Autor http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_2/dead_twice/deadtwice_21.asp
Napisano 28 Lipiec 200816 l Podstawe osłony przekonvertował do editable poly a polem formował kształt edge'ami (krawędziami).
Napisano 28 Lipiec 200816 l a moze lepiej zabrac sie za tutorial dla poczatkujacych?? wkoncu to jest tutorial, nikt ci nie bedize pisal tutoriala jak zrobic tutorial...napisz do tworcy tego tutka zeby wyjasnil ci co jest grane w danym podpunkcie! Ale prawda jest taka ze nie odrazu rzym zbudowano, i radze zabrac sie za mniej wymagajacy tutek i do tego powrocic jak juz bedizesz umial modelowac! To ze ktos tak robi w tym tutku nie znaczy ze jest to jedyny sposob. Im bedizesz bardziej doswiadczny tym wiecej rozwiazan tego problemu bedizesz mial w głowie! lecz wpierw radze nauczyc sie podstaw!
Napisano 28 Lipiec 200816 l Autor Jakieś tam podstawy mam bo troche tutoriali już przerobiłem tylko poprostu nie spotkałem się jeszcze z czymś takim ale dzięki za krytkę. Po przyglądam się i spróbuje coś samemu wykombinować.
Napisano 28 Lipiec 200816 l Autor No z jednym się uporałem następnym razem postaram się samemu rozwiązywać swoje problemy dzięki za pomoc.