peters Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 (edytowane) "Chlopek, po robocie zasiedzial sie na landrynkach tv, co jednak nie trwalo godziny..." Witam : ) postanowilem wystartowac w bitwie, nie wiem czy dobrne do konca. oby. niedlugo wrzuce koncepty, a narazie model glowy, cala postac bedzie zrosnieta z fotelem, zakorzenionym wrecz w tym panu. Edytowane 18 Sierpień 2008 przez peters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Witam w Bitwie. Czekamy na pierwsze koncepty i opis co praca będzie przedstawiać. No i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 a gdzie tu straszne skutki AWARII? ja widzę skutki siedzenia przed TV... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 a gdzie tu straszne skutki AWARII? ja widzę skutki siedzenia przed TV... spokojnie, poczekaj, przeniose koncept do kompa, wszytsko wyjdzie odrazu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 szybki szkic tv w pracy i zarys sceny, prosze zwrocic uwage na podzial lewy i prawy, gdzie lewa strona bedzie uspokojona do minimum, a prawa maxymalnie rozpierdzielona, chodzi o to aby pokazac lewa strone jako moment spokojnego ogladania tv. cos w tym stylu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Intrygujące :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Intrygujące :) dobrze powiedziane, koncept nieprzeciętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 dobrze powiedziane, koncept nieprzeciętny heh ; ) dzieki. niedlugo wrzuce wiecej, narazie musze poswiecic sie pracy reklamowej. i mam nadzieje, ze z wykonaniem tez mi pojdzie nieprzecietnie hah : ) pozdrawiam wszystkich wojownikow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 przepraszam wszytskich za ten zastoj, jednak praca w studiu przy ostatniej kampani pozabawila mnie zupelnie czasu... zaczynam wiec dalej prace, oto fotel, czesciowo z postacia, z nadanym kolorem i szybkim podkreceniem sceny w shopie. nie chcialo mi sie renderowac, jest to screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 test sceny, bardzo szybki, poskladany z tego co mialem pod reka.. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Pomysł ciekawy :D widać... moje regiony :P Ale ta czerń jest przytłaczająco dużo za dużo jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Pomysł ciekawy :D widać... moje regiony :P Ale ta czerń jest przytłaczająco dużo za dużo jej... :) dzieki, o widze, ze Olsztyn :) tak, wiem wiem, bedzie mniej, tu w tej scenie duzo bedzie oswietlenia, niedlugo pierwsze testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 (edytowane) kilka testow oswietlenia, bedzie wieciej swiatla.. lepsza jakosc Edytowane 16 Sierpień 2008 przez peters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 test z maxa + korekty colorow w shopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 kolejny test sceny niedlugo biore sie za prawa strone, zapelniam lewa : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 kolejny test sceny niedlugo biore sie za prawa strone, zapelniam lewa : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 next : ) prosze o jakies podpowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Jaśniej! Coś nie tak z jego twarzą, (kolor, nos). Modele wyglądają jak low poly, kolory postaci i fotelu to masakra, no i nie wiadomo o co chodzi, PUSTO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Mnie tam to nie wygląda jak lowpoly, ale zdecydowanie to nie wygląda tak, jak wyglądać powinno. Zrób jakieś korzenie, żeby było bardziej ciekawie i zarazem statycznie, strasznie. Na razie nie wiele co widać, pewnie jak ty se to w maxie obracasz to to ładnie wygląda... Rozjaśnij, to więcej powiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 panowie, lepiej : ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 (edytowane) niedlugo scena sie rozrosnie, i bedzie wiadomo o co chodzi.... edit: pozatym u mnie wszystko wyglada dobrze, i nie jest za ciemno, tak w sam raz. Edytowane 18 Sierpień 2008 przez peters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 jeszcze jeden test oswietlenia, dopiero teraz moge sie dalej zabrac za prace nad bitwa, chociaz zapewne jest juz za pozno : ) tak czy siak biore sie za modelowanie kolejnej czesci sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi