Kolin101 Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Witam. Dzisiaj gdy modelowałem model broni do gry powycinałem zbędne polygony. I gdy je wycinałem między ściankami Box'a zrobiło się czarno. i teraz mam pytanie: Jak zrobić żeby między tymi ściankami nie było tego czarnego tylko były te ścianki połączone już w wymodelowanym box'ie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 bridge...w (3)faces... albo weld...lub collapse w (1)point, jeśli chcesz pozamykać szczelinki. chyba pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 A gdzie te opcje znaleźć? Bo w edytorach ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 A gdzie te opcje znaleźć? Bo w edytorach ich nie ma. Jak przekonwertujesz boxa do editable poly to znajdziesz te polecenia zaznaczając edge lub face. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 no mam to. Ale co dalej ? jak wybieram nic się nie dzieje i miałeś na myśli edit poly jak mówiłeś editable poly tak ? A nie już mam. Po prostu trzeba potem nacisnąć create i zaznaczać wierzchołki ;-p Tylko mam pytanie: Czy nie dało by się jakos automatycznie zakryć niż tak klikać każdy wierzchołek z osobna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 To można ta czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 zobacz czy dzióra zaznacza ci się jako border i zrób cap hole, ale nadaj modifikator cap hole, albo przejdz do plygon i crate - zaznaczasz wierzchołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi