ttaaddeekk Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 (edytowane) takie cus, troche experymentu i nieukrywana inspiracaja Pascalem ;) Edytowane 3 Sierpień 2008 przez ttaaddeekk
ttaaddeekk Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 mam nadzieje ze jakais progres jest :)
max_1989 Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Fajny obrazek, jednak wzgledem kadru wolalem pierwszą wersje :) czekam na wiecej ...
khatake Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 błagam spiłuj mu tyłek ;] bo to zakrawa na zboczenie. a swoją drogą bardzo ciekawa praca. może rozwiń ten "coś" roślinny. czegoś mu brakuje tak mi się wydaję ale to tylko sugestja.czekam na efekt końcowy (obył trzymał poziom zakręcenia ;p)
Touch Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Ciekawa gra światła, iście teatralna i właśnie w tym kierunku bym poszedł, teatru. Gdzieś tam w tle za postaciami widziałbym pofałdowaną kurtynę;) czekam na więcej;) Edit: chociaż nie, z takim tłem jak jest teraz jest dobrze, z kurtynami byłoby za pełno;)
Rekomendowane odpowiedzi