themindfields Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 (edytowane) W mieście przyszłości gdzie telewizor jest nieodstęonym źródłem informacji i okiem na wszechświat, jego brak prowadzi do strasznych tragedii. W jednym z takich miast zepsuł się telewizor - żona (kosmitka) wyrzuca go przez balkon, a mąż (kosmita) zrozpaczony rzuca się za nim w odchłań miasta. Ikar: lub lub Edytowane 14 Wrzesień 2008 przez themindfields
ferni Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Pomysł ciekawy, popracuj trochę nad modelem, mimo ze to ma być kosmita to i tak przydałoby się jakieś oczy nos palce tym bardziej ze ogólną formę modelu zakładasz budowe człowieka, a poza tym, nie wiem jeszcze jaka będzie reszta i w przypadku szczegółowego otoczenia model mógłby zaginąć.
Zufik Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Podoba mi się ten pierwszy rodzaj tekstury i shaderu. Czy to proceduralna tekstura, czy bitmapa ?
Master Kiełbaster Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 ciężko będzie rozróżnić płeć przy takiej stylizacji
themindfields Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Małe postępy: Co do postaci Ikara i braku wyrazistości jego płci, to dla mnie mogą być to nawet obojniaki, albo głebięj, brak wyraźnej twarzy, może skłonić do zastanowienia się, że każdy może być tym kosmitą. Może kobiecie dodam włosy.
themindfields Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Napisano 18 Sierpień 2008 Budynek po retuszu w paint shop pro 8 + niebo.
themindfields Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Napisano 20 Sierpień 2008 Powoli scenka zaczyna się zapełniać:
ttaaddeekk Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 nie wiem dlaczego , naprawde nie wiem :) ale to swietnie wyglada !!! ma w sobie to cos... nietypowego. pacuj dalej
themindfields Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Noo. Nietypowe to to napewno jest ^^, ale... Architektem to ja raczej nie zostane. Heh... xd Pozostało mi tylko liczyć, że tlo jakoś zatuszuje to coś co wszystkim pewnie w tym nie pasuje, a postać kosmity odwróci uwage od niedoróbek, których napewno kilka przeocze. :)
shi Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Buduj jakieś ciekawsze kontrasty pomiędzy światłem i cieniem. Światło nie musi być koniecznie takie jak ci się wydaje ze być powinno. Lepiej nawet gdy światło jest nie do końca naturalne niż gdy jest nudne.
shi Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Buduj jakieś ciekawsze kontrasty pomiędzy światłem i cieniem. Światło nie musi być koniecznie takie jak ci się wydaje ze być powinno. Lepiej nawet gdy światło jest nie do końca naturalne niż gdy jest nudne.
themindfields Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Napisano 14 Wrzesień 2008 Ostatnie zmiany przed nominacjami. Po nominacjach dodam jeszcze palący się, dymiący telewizor oraz statek, od którego jest ten wybuch.
Rekomendowane odpowiedzi