Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Także tego powołuje sie na Thoriaana bo on sie nie wstydzi a ja tak...

Wiec sobie tak wymyśliłem ze fajnie by było spotykać sie co jakiś czas w mniejszym lub większym gronie...

ogólnie oferta skierowana jest do ludzi zajmujących sie DP choć jesteśmy otwarci (chyba :D)

tak wiec szukam chętnych na pierwsze spotkanie proponowane miejsce to Katowice bo wydaje mi sie ze jest najlepszy dojazd dla wszystkich...

pozdrawiam i czekam na odzew :)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a co to jest DP? dla mnie pod tym skrótem kryje sie tylko "Demokratische Partei"

tak czy siak, od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem skrzyknięcia małego zlotu w katowicach, więc ja i pewnie około 3 znajomych będziemy.

trzeba tylko określić jakiś termin

Napisano
  • Autor

nas jest 4 wiec już razem 7

Ja

Thoriaan

Regnar

i moj kolega co tu nie ma konta :)

DP-digital painting :P

ciesze sie ze jakiekolwiek zainteresowanie jest

dziękuje i pozdrawiam...

Napisano
  • Autor

wstępny termin to 16 sierpnia 2008 godzina miej więcej 12 miejsce jeszcze nie ustalone :)

zabrać jakieś ołówki pierdółki do maziania :)

bo ileż można gadać :P

Napisano

termin sobota, a tymbardziej południe, jak dla mnie odpada. jedynie piątek wieczór.

widzę że koncepcja spotkania dość nietypowa, i niezbyt mi odpowiadająca :( ja i moi znajomi którzy może by wpadli ze mną to jednak 3d, a poza tym ja osobiście sie ołówków brzydze

Napisano
  • Autor

jak lapka weżniecie to i ja tablet mogę wsiąść :)

a powiem szczerze nauczył bym sie czegoś choćby podstaw 3d :)

Napisano

weźcie rękawice bokserskie, podzielcie się na grupy 2d i 3d i stoczcie wojnę wymiarów! (jak to groźnie brzmi :D)

Napisano

Śląsk ale nie dolny. zresztą wygląda na to że ze spotkania chyba nic nie wyjdzie :)

a może ty noiprox skrzykniesz jakies spotkanko na dolnym śląsku w weekend? akurat jutro tam jade :)