Napisano 2 Sierpień 200816 l Także tego powołuje sie na Thoriaana bo on sie nie wstydzi a ja tak... Wiec sobie tak wymyśliłem ze fajnie by było spotykać sie co jakiś czas w mniejszym lub większym gronie... ogólnie oferta skierowana jest do ludzi zajmujących sie DP choć jesteśmy otwarci (chyba :D) tak wiec szukam chętnych na pierwsze spotkanie proponowane miejsce to Katowice bo wydaje mi sie ze jest najlepszy dojazd dla wszystkich... pozdrawiam i czekam na odzew :)
Napisano 3 Sierpień 200816 l a co to jest DP? dla mnie pod tym skrótem kryje sie tylko "Demokratische Partei" tak czy siak, od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem skrzyknięcia małego zlotu w katowicach, więc ja i pewnie około 3 znajomych będziemy. trzeba tylko określić jakiś termin
Napisano 3 Sierpień 200816 l Autor nas jest 4 wiec już razem 7 Ja Thoriaan Regnar i moj kolega co tu nie ma konta :) DP-digital painting :P ciesze sie ze jakiekolwiek zainteresowanie jest dziękuje i pozdrawiam...
Napisano 5 Sierpień 200816 l Autor wstępny termin to 16 sierpnia 2008 godzina miej więcej 12 miejsce jeszcze nie ustalone :) zabrać jakieś ołówki pierdółki do maziania :) bo ileż można gadać :P
Napisano 5 Sierpień 200816 l termin sobota, a tymbardziej południe, jak dla mnie odpada. jedynie piątek wieczór. widzę że koncepcja spotkania dość nietypowa, i niezbyt mi odpowiadająca :( ja i moi znajomi którzy może by wpadli ze mną to jednak 3d, a poza tym ja osobiście sie ołówków brzydze
Napisano 5 Sierpień 200816 l Autor jak lapka weżniecie to i ja tablet mogę wsiąść :) a powiem szczerze nauczył bym sie czegoś choćby podstaw 3d :)
Napisano 5 Sierpień 200816 l weźcie rękawice bokserskie, podzielcie się na grupy 2d i 3d i stoczcie wojnę wymiarów! (jak to groźnie brzmi :D)
Napisano 13 Sierpień 200816 l Śląsk ale nie dolny. zresztą wygląda na to że ze spotkania chyba nic nie wyjdzie :) a może ty noiprox skrzykniesz jakies spotkanko na dolnym śląsku w weekend? akurat jutro tam jade :)