Coyote Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Także tego powołuje sie na Thoriaana bo on sie nie wstydzi a ja tak... Wiec sobie tak wymyśliłem ze fajnie by było spotykać sie co jakiś czas w mniejszym lub większym gronie... ogólnie oferta skierowana jest do ludzi zajmujących sie DP choć jesteśmy otwarci (chyba :D) tak wiec szukam chętnych na pierwsze spotkanie proponowane miejsce to Katowice bo wydaje mi sie ze jest najlepszy dojazd dla wszystkich... pozdrawiam i czekam na odzew :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 a co to jest DP? dla mnie pod tym skrótem kryje sie tylko "Demokratische Partei" tak czy siak, od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem skrzyknięcia małego zlotu w katowicach, więc ja i pewnie około 3 znajomych będziemy. trzeba tylko określić jakiś termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2008 nas jest 4 wiec już razem 7 Ja Thoriaan Regnar i moj kolega co tu nie ma konta :) DP-digital painting :P ciesze sie ze jakiekolwiek zainteresowanie jest dziękuje i pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 wstępny termin to 16 sierpnia 2008 godzina miej więcej 12 miejsce jeszcze nie ustalone :) zabrać jakieś ołówki pierdółki do maziania :) bo ileż można gadać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 termin sobota, a tymbardziej południe, jak dla mnie odpada. jedynie piątek wieczór. widzę że koncepcja spotkania dość nietypowa, i niezbyt mi odpowiadająca :( ja i moi znajomi którzy może by wpadli ze mną to jednak 3d, a poza tym ja osobiście sie ołówków brzydze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 jak lapka weżniecie to i ja tablet mogę wsiąść :) a powiem szczerze nauczył bym sie czegoś choćby podstaw 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 weźcie rękawice bokserskie, podzielcie się na grupy 2d i 3d i stoczcie wojnę wymiarów! (jak to groźnie brzmi :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Dolny Śląsk? A gdzie się zbieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Aha, no trudno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 wojnę wymiarów rofl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Śląsk ale nie dolny. zresztą wygląda na to że ze spotkania chyba nic nie wyjdzie :) a może ty noiprox skrzykniesz jakies spotkanko na dolnym śląsku w weekend? akurat jutro tam jade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi