Mr Pank Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 (edytowane) Concept sory za jakość zdjęć w tygodniu zrobię skan pilnujący skarbu Brott Grupa "A" bohater Roy Bird jeszcze jedną osobę do grupy A, ehh Grupa "B" szef Devan Tabrom z początku to miał być główny bohater ale za bardzo przeholowałem więc on sie znajdzie w drużynie przeciwnej EDIT2 koleś od broni Aren "Kastron" Southland pzdr wybaczcie że bez koloru ale tak lube :D Edytowane 28 Sierpień 2008 przez Mr Pank
miriam Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Nom witam :D, bardzo dobre jak na początek i Pierwszy w natarciu Powodzenia ;) //Pozdr.
miriam Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 imo może nieco więcej dynamiki by się przydało ;), druga opcja bardziej mi się podoba. //Pozdr.
ortheza Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 ja sie zastanwiam jak on moze ustac na takich malych stopkach :] Fajny start, czkeam na wiecej
prrrszalony Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Małe rączki, małe stópki, małe główki... poza tym, przyjemnie komiksowo ;]
miriam Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 ee cwaniaczki :D, zamiast gadać do roboty się bierzcie ;)/ //pozdr.
Mr Pank Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Napisano 13 Sierpień 2008 dzięki na komentarze, edycja w pierwszy poście pozdr... ps możecie wymyślić dla nich jakieś imiona, jak wam sie nudzi :D
miriam Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 I kolejny kroczek do przodu ;). Imiona powiadasz :D. Główny bahatir to Standardowy Johny 'aka Gumiś, Boss tak na moje oko może być: Juan Carlos O'marine Del Tequila Bisquit ogólnie wredny typ. A ostatni mało znany choć ceniony w pół światku: zwą go Rumstiqe. Powodzonka //Pozdr.
Mr Pank Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 Rumstiqe to chyba nazwa sera :D dzięki
Rekomendowane odpowiedzi