Napisano 3 Sierpie艅 200816 l Concept 聽 sory za jako艣膰 zdj臋膰 w tygodniu zrobi臋 skan 聽 聽 聽 pilnuj膮cy skarbu Brott 聽 Grupa "A" bohater Roy Bird 聽 聽 jeszcze jedn膮 osob臋 do grupy A, ehh 聽 Grupa "B" szef Devan Tabrom 聽 聽 z pocz膮tku to mia艂 by膰 g艂贸wny bohater ale za bardzo przeholowa艂em wi臋c on sie znajdzie w dru偶ynie przeciwnej EDIT2 kole艣 od broni Aren "Kastron" Southland pzdr 聽 wybaczcie 偶e bez koloru ale tak lube :D Edytowane 28 Sierpie艅 200816 l przez Mr Pank
Napisano 3 Sierpie艅 200816 l Nom witam :D, bardzo dobre jak na pocz膮tek i Pierwszy w natarciu 聽 Powodzenia ;) 聽 //Pozdr.
Napisano 4 Sierpie艅 200816 l imo mo偶e nieco wi臋cej dynamiki by si臋 przyda艂o ;), druga opcja bardziej mi si臋 podoba. 聽 聽 //Pozdr.
Napisano 4 Sierpie艅 200816 l ja sie zastanwiam jak on moze ustac na takich malych stopkach :] Fajny start, czkeam na wiecej
Napisano 4 Sierpie艅 200816 l Ma艂e r膮czki, ma艂e st贸pki, ma艂e g艂贸wki... poza tym, przyjemnie komiksowo ;]
Napisano 13 Sierpie艅 200816 l Autor dzi臋ki na komentarze, edycja w pierwszy po艣cie pozdr... 聽 ps mo偶ecie wymy艣li膰 dla nich jakie艣 imiona, jak wam sie nudzi :D
Napisano 14 Sierpie艅 200816 l I kolejny kroczek do przodu ;). Imiona powiadasz :D. G艂贸wny bahatir to Standardowy Johny 'aka Gumi艣, Boss tak na moje oko mo偶e by膰: Juan Carlos O'marine Del Tequila Bisquit og贸lnie wredny typ. A ostatni ma艂o znany cho膰 ceniony w p贸艂 艣wiatku: zw膮 go Rumstiqe. Powodzonka 聽 //Pozdr.