Gość Misiek 44 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Witam Czy ktoś spotkał się z programem 3ds Max 9.0 za 150$ ??? Znalazłem to na tej stronie i nie wiem co mam o tym myśleć... http://soft-buy.net/buy-cheap-autodesk-3ds-max-90-at-low-price.php http://soft-buy.net/buy-cheap-autodesk-3ds-max-2009-at-low-price.php Jest napisane, że to pełne wersje. Nie dostaje się CD, tylko ściąga wszystko... Może ktoś z Was już miał doświadczenie z zakupem oprogramowania za granicą. Czy jest Problem z licencjami zagranicznymi? Czy można tego legalnie używać do celów komercyjnych? CZY TO JEST MOŻLIWE????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 TO JEST MOŻLIWE!!!! Widziałem nawet że za darmo sprzedają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 We offer the software for downloading only, it means that you do not receive a fancy package, a printed manual and license that actually aggregate the largest part of the retail pricePewnie razem z programem jest do ściągnięcia crack ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misiek 44 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 No dobra. Dzięki. Popsuliście mi humor bardzo skutecznie! Wielkie Dzięki! Cudów nie ma jednak :D Ale tu jest pełna wersja za 3500 $ Czyż nie? http://www.nextag.com/Autodesk-3ds-Max-9-572055549/prices-html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Trudno powiedzieć. Z chwilą publikacji kolejnej wersji Autodesk przestaje chyba udzielać nowych licencji na wcześniejsze wersje. Poza tym licencja musi być z EU żeby wszystko było tip-top. Sorry, nie zaoszczędzisz na tanim dolarze ;) btw. "media Format: Floppy" WTF? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Tam miało być "3D studio for DOS", anie wersja 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Jak chcesz orginalna werjse, to kup od autoryzowanego dealera. Jak chcesz miec Maxa za 150 dolarow, to juz lepiej sobie sciagnij za darmo, placenie za nielegalne wersje jest dosc dziwne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misiek 44 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Dzięki za pomoc. Złudzenia rozwiane, kieszenie puste... Pozdrawiam misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antini Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 hehe, apropo ostatniej mojej rozmowy z infolinią autodesku, , , dowiedziałem sie że 3ds max 2009 kosztuje 150 EUR, , w ogóle dzwonienie tam to jest niezła zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi