Napisano 7 Sierpień 200816 l Witam wszystkich, na samym początku chciał bym napisac ,że jest to mój pierwszy temat w którym pokazuje moje prace tak więc wszelakie komentarze, uwagi, wywalanie błędów itp. są mile widziane. :-)) (Co jakiś czas będę starał się wrzucac nowe pracki i te z domowego zacisza i te z projektów.) Model nr. 1 Szczerze to jest to dośc stary model i w dodatku taki speed, jedynie co to render odświeżony. trisów - 3037 Model nr. 2 To to jest dopiero stary model, robiłem go kilka miesięcy temu ale także postanowiłem go tutaj pokazac. trisów - 2025 Model nr.3 Tak samo jak i pozostałe, dawno temu dłubany. trisów - 12980 Dziękuje wszystkim za wszelkie komentarze:-)) Pozdrawiam Herszt
Napisano 7 Sierpień 200816 l Witaj, nie mam pojęcia czemu piszesz że to są stare modele, (chcesz się jakoś usprawiedliwić ;] ). Najbardziej mi się chyba podoba ta szubienica, jednak nie rozumiem dlaczego niektóre belki są idealnie proste/ nazbyt powyginane albo pocięte i proste;/ bez sensu i nie optymalnie (mógłbyś to jakoś usprawiedliwić texturą nowe/stare belki). Ten duży budynek wygląda bardzo mizernie, nie rób poligonów sto razy większych od gracza XD (detaliczne okna na jednym wielkim polygonie!) całość wygląda jakby miała 5 max 6 tri Ciężko coś powiedzieć bez textur, jedynie tyle że musisz lepiej gospodarować siatką i coś więcej nowego pokazać ;] , powodzenia.
Napisano 7 Sierpień 200816 l Autor Dzieki za komentarz, co do pisania o starych modelach chciałem wyjaśnic dlaczego są one niezbyt dopracowane. Dlatego iż były one kiedyś robione i kiedyś niezbyt przykładałem się do detalu oraz realności.:-)) Teraz można powiedziec nabrałem juz troche doświadczenia i wszystko wyglada ok, postaram się wrzucic w najbliższym czasie te nowe modele.
Napisano 8 Sierpień 200816 l Autor Mały Upload, tym razem nowe modele o których wspominałem. Model nr. 4 Model zrobiony do projektu gry dla dzieci, w kilku słowach model przedstawia dwa domki zrobione z pustych kartonów, po mleku a także po jakiejś maści:-)0 trisów - 986 Tektura (2048x2048 - własnej roboty:-)) Model nr. 5 Model także jak poprzednik, zrobiony do projektu gry dla dzieci, domek w grzybku. trisów - 2836
Napisano 11 Sierpień 200816 l troche off, ale nie chcialbym, zeby moje dziecko gralo w gre gdzie wchodzisz do poudelka po zelu doodbytniczym... ;0 upps przeciez ja nie mam dzieci.
Napisano 11 Sierpień 200816 l Fajne, co do domu w grzybku - balkon z drzwiami ma chyba mniej trisów niż klamka. Mógłbyś go trochę zaokrąglić, bo jest dosyć widoczny.
Napisano 12 Sierpień 200816 l Autor Dzięki Panowie za komentarze:-)) plutko: - Jak to napisał mirach "Nie bede sie zastanawial skad wiesz jaki to zel..... O,o", nie no tak na serio to nie miałem pojęcia że to żel doodbytniczy leżał gdzieś u mnie w domu to go zwinołem i już jest jako model:-)) Kuba - Nom fakt z tym balkonem to skopałem sprawę, ale postaram się to poprawic w najbliższym czasie, dzięki ,że to dostrzegłeś:-)) W najbliższym czasie chyba nic tu niewrzuce bo w mam mnóstwo roboty. Dzięki Panowie jeszcze raz i Pozdrwiam.
Napisano 13 Sierpień 200816 l W pewnym wieku hemoroidy to cos normalnego. Chyba, ze wam o zel innego zastosowania chodzi. W takim razie nie spytam skad wy to wiecie ;) Co do meritum, bardziej chodzilo mi o pomysl otoczenia z wykorzystaniem marek. Co z tego, ze sa fikcyjne, dla dziecka nie ma to znaczenia, a jedynie doklada sie do calego szumu reklamowego, na ktory jest narazone. Ale to takie moje male antyglobalistyczne zboczenie.