Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, na samym początku chciał bym napisac ,że jest to mój pierwszy temat w którym pokazuje moje prace tak więc wszelakie komentarze, uwagi, wywalanie błędów itp. są mile widziane. :-))

(Co jakiś czas będę starał się wrzucac nowe pracki i te z domowego zacisza i te z projektów.)

Model nr. 1

Szczerze to jest to dośc stary model i w dodatku taki speed, jedynie co to render odświeżony.

trisów - 3037

15ce4.jpg

73649425el6.jpg20655470uo4.jpg

57134000ip3.jpg85370163ea7.jpg

Model nr. 2

To to jest dopiero stary model, robiłem go kilka miesięcy temu ale także postanowiłem go tutaj pokazac.

trisów - 2025

43602161gv8.jpg

32904616im8.jpg

63823363gd4.jpg

23948920wj2.jpg

Model nr.3

Tak samo jak i pozostałe, dawno temu dłubany.

trisów - 12980

21011157mg9.jpg

15mz9.jpg

Dziękuje wszystkim za wszelkie komentarze:-))

Pozdrawiam Herszt

my.php?image=20655470uo4.jpgmy.php?image=20655470uo4.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj, nie mam pojęcia czemu piszesz że to są stare modele, (chcesz się jakoś usprawiedliwić ;] ).

Najbardziej mi się chyba podoba ta szubienica, jednak nie rozumiem dlaczego niektóre belki są idealnie proste/ nazbyt powyginane albo pocięte i proste;/ bez sensu i nie optymalnie (mógłbyś to jakoś usprawiedliwić texturą nowe/stare belki).

Ten duży budynek wygląda bardzo mizernie, nie rób poligonów sto razy większych od gracza XD (detaliczne okna na jednym wielkim polygonie!) całość wygląda jakby miała 5 max 6 tri

Ciężko coś powiedzieć bez textur, jedynie tyle że musisz lepiej gospodarować siatką i coś więcej nowego pokazać ;] , powodzenia.

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarz, co do pisania o starych modelach chciałem wyjaśnic dlaczego są one niezbyt dopracowane. Dlatego iż były one kiedyś robione i kiedyś niezbyt przykładałem się do detalu oraz realności.:-)) Teraz można powiedziec nabrałem juz troche doświadczenia i wszystko wyglada ok, postaram się wrzucic w najbliższym czasie te nowe modele.

Napisano
  • Autor

Mały Upload, tym razem nowe modele o których wspominałem.

Model nr. 4

Model zrobiony do projektu gry dla dzieci, w kilku słowach model przedstawia dwa domki zrobione z pustych kartonów, po mleku a także po jakiejś maści:-)0

trisów - 986

Tektura (2048x2048 - własnej roboty:-))

85988033qb2.jpg

15ny9.jpg

15393343yq7.jpg

25oa2.jpg

87381786ju3.jpg

Model nr. 5

Model także jak poprzednik, zrobiony do projektu gry dla dzieci, domek w grzybku.

trisów - 2836

48463202cq3.jpg

95110109jo6.jpg

77937979gi6.jpg

72234323hh8.jpg

64519213bp6.jpg

Napisano

Jest git, podoba mi sie!

Napisano

troche off, ale nie chcialbym, zeby moje dziecko gralo w gre gdzie wchodzisz do poudelka po zelu doodbytniczym... ;0 upps przeciez ja nie mam dzieci.

Napisano

Fajne, co do domu w grzybku - balkon z drzwiami ma chyba mniej trisów niż klamka. Mógłbyś go trochę zaokrąglić, bo jest dosyć widoczny.

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie za komentarze:-))

plutko: - Jak to napisał mirach "Nie bede sie zastanawial skad wiesz jaki to zel..... O,o", nie no tak na serio to nie miałem pojęcia że to żel doodbytniczy leżał gdzieś u mnie w domu to go zwinołem i już jest jako model:-))

Kuba - Nom fakt z tym balkonem to skopałem sprawę, ale postaram się to poprawic w najbliższym czasie, dzięki ,że to dostrzegłeś:-))

W najbliższym czasie chyba nic tu niewrzuce bo w mam mnóstwo roboty.

Dzięki Panowie jeszcze raz i Pozdrwiam.

Napisano

W pewnym wieku hemoroidy to cos normalnego. Chyba, ze wam o zel innego zastosowania chodzi. W takim razie nie spytam skad wy to wiecie ;)

Co do meritum, bardziej chodzilo mi o pomysl otoczenia z wykorzystaniem marek. Co z tego, ze sa fikcyjne, dla dziecka nie ma to znaczenia, a jedynie doklada sie do calego szumu reklamowego, na ktory jest narazone. Ale to takie moje male antyglobalistyczne zboczenie.