miriam Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 (edytowane) heh aż jakoś tak dziwnie ;), dawno żem nic nie smarował, więc może się tym razem przyłączę. na początek dość luźny pomysł bez składu i ładu, nawet nie szkic, a sama idea, być może mocno naciągana ale w końcu to film ;). A że niestety i produkcja nisko budżetowa więc również i plakat robiony niskim nakładem pracy ;). Tytuł roboczy filmu, M.R.O.K. (mizerna robota obywatela kostki). //Pozdr. Edytowane 28 Sierpień 2008 przez miriam
prrrszalony Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 Mi to podchodzi pod jakiś wściekły miks gore z erotyką :P W czym on tą szabelkę trzyma? W pasku?
miriam Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Napisano 16 Sierpień 2008 (edytowane) prrrszalony jak mawiają starzy mędrcy głodnemu to i chleb na myśli :), natomiast odnośnie tego czegoś co przypomina szablę to do końca jeszcze nie powiedziane że zostanie. Wygląda to jak wygląda ;) może wkrótce będzie coś nieco więcej. //Pozdr. Edit: Step 2 mniej więcej wyklarowany pomysł i czas się wziąć za szkic. Edytowane 16 Sierpień 2008 przez miriam
miriam Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Napisano 16 Sierpień 2008 i jeszcze jeden mały kroczek przed , całość konceptu. //pozdr.
Elvans Napisano 16 Sierpień 2008 Napisano 16 Sierpień 2008 Jakoś idzie ; p fajny pomysł z tą twarzą w tle. A ta trupia czacha to ma takie dziwne coś pod nosem co mi lekko nie pasuje. miriam a jeszcze starsi od starszych mawiają ze głodny głodnemu wypomni ;)
miriam Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Napisano 17 Sierpień 2008 Mr Pank -> Dzięki :). Elvans -> Dzięki, taki był zamysł nieco oklepany,być może ciut za mocno w detal poszedłem, acz szkice dopiero w przygotowaniu, poza tym jam żeniaty ;) więc już nie głodujący :P. //Pozdr.
miriam Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 jak to w życiu czas biegnie na robocie a na przyjemności go już niestarcza. ;). Z uwagi na fakt, iż Kolega Ortheza mnie nieco uświadomił iż to nie ma być horror :], nie oczekiwana zmiana przyniosła inny motyw, który mi się nasunął być może jeszcze zdążę. Choć przyznam się szczerze że wolałem poprzednią wersję, to niestety Zasady są jasne :(. WIP. //Pozdr.
miriam Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Z przyczyn niestety niezależnych ode mnie, muszę tym razem odpuścić :(. Jak to mówią sądny dzień dziś nastał. Wrzucam to co udało mi się jeszcze dziś dowojować i powodzenia Wszystkim do zobaczenia następnym razam.
ortheza Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 gratuluje zaciecia :) fajnie wyszło. szkoda ze ci braklo czasu na wykonczenie
Rekomendowane odpowiedzi