miriam Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 (edytowane) heh aż jakoś tak dziwnie ;), dawno żem nic nie smarował, więc może się tym razem przyłączę. na początek dość luźny pomysł bez składu i ładu, nawet nie szkic, a sama idea, być może mocno naciągana ale w końcu to film ;). A że niestety i produkcja nisko budżetowa więc również i plakat robiony niskim nakładem pracy ;). Tytuł roboczy filmu, M.R.O.K. (mizerna robota obywatela kostki). //Pozdr. Edytowane 28 Sierpień 2008 przez miriam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Mi to podchodzi pod jakiś wściekły miks gore z erotyką :P W czym on tą szabelkę trzyma? W pasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 (edytowane) prrrszalony jak mawiają starzy mędrcy głodnemu to i chleb na myśli :), natomiast odnośnie tego czegoś co przypomina szablę to do końca jeszcze nie powiedziane że zostanie. Wygląda to jak wygląda ;) może wkrótce będzie coś nieco więcej. //Pozdr. Edit: Step 2 mniej więcej wyklarowany pomysł i czas się wziąć za szkic. Edytowane 16 Sierpień 2008 przez miriam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 i jeszcze jeden mały kroczek przed , całość konceptu. //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 no no, wygląda b. ciekawie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Jakoś idzie ; p fajny pomysł z tą twarzą w tle. A ta trupia czacha to ma takie dziwne coś pod nosem co mi lekko nie pasuje. miriam a jeszcze starsi od starszych mawiają ze głodny głodnemu wypomni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 Mr Pank -> Dzięki :). Elvans -> Dzięki, taki był zamysł nieco oklepany,być może ciut za mocno w detal poszedłem, acz szkice dopiero w przygotowaniu, poza tym jam żeniaty ;) więc już nie głodujący :P. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2008 jak to w życiu czas biegnie na robocie a na przyjemności go już niestarcza. ;). Z uwagi na fakt, iż Kolega Ortheza mnie nieco uświadomił iż to nie ma być horror :], nie oczekiwana zmiana przyniosła inny motyw, który mi się nasunął być może jeszcze zdążę. Choć przyznam się szczerze że wolałem poprzednią wersję, to niestety Zasady są jasne :(. WIP. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 Z przyczyn niestety niezależnych ode mnie, muszę tym razem odpuścić :(. Jak to mówią sądny dzień dziś nastał. Wrzucam to co udało mi się jeszcze dziś dowojować i powodzenia Wszystkim do zobaczenia następnym razam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 gratuluje zaciecia :) fajnie wyszło. szkoda ze ci braklo czasu na wykonczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi