Trybal Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 Witam... Ściągnąłem sobie wczoraj program wymieniony w temacie jak mi poradził Sebastian Ozga, jednak nie mam pojęcia jak się nim obsługiwać. Tak jak Piotrek mi poradził wyrenderowałem animacje w postaci pojedynczych klatek i teraz muszę wczytać pierwszą klatkę tak by program mi złożył wszystko w film. I gdy wczytuje pierwsza klatkę to pojawia się postęp procesu wczytywania wszystkich klatek a następnie kupa :| Pojawiają się dwa duże czarne kwadraty :/ I nie wiem czy to dobrze czy źle i co robić dalej... Proszę o pomoc i z góry dziękuję...
Sebastian Ozga Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 To dobrze, o ile pierwsza klatka jest cała czarna ;) W lewym dolnym rogu masz ikonki do kontroli wideo, troszkę wyżej suwaczek, przy którym powinno być tyle małych, czarnych kreseczek ile klatek ;) 1
Tomasz_87 Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 wcisnij play zeby zobaczyc czy działa :) chyba ze dosc spora rozdziałka jest to wtedy moze ciąc (jesli masz slabszego kompa). pozniej zmieniasz tylko fps na taki jak potrzbeujesz (taki jaki byl ustawiony w programie)bo domyslnie jest 30
Trybal Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Napisano 18 Sierpień 2008 Wporządku... Sprawa jest już załatwiona :) Wszystko działa jak należy. Sebastian Ozga pomógł mi na GG więc obstawiam mu repa :)
Sebastian Ozga Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Cieszę się, że mogłem pomóc. Dzięki za repa ;)
Rekomendowane odpowiedzi