adek Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Pojawił się nowy numer magazynu .psd. Zdecydowano się na połączenie tematyki poruszanej przez magazyn 3DFX i .psd w jedną całość. Nowy numer .PSD, obszerniejszy o dział 3D jest już dostępny salonach prasowych. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=303
Vaticinator Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Eee... No dobra, ale czy to znaczy, że 3DFX już nie będzie? Jest jakieś pocieszenie, dla tych co mieli wykupioną prenumeratę?
arturro Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 czyli swoista porazka 3dfx, najwyrazniej sie nie sprzedawal, albo z drugiej strony, malo bylo chetnych do pisania artykulow... szkoda, aczkolwiek w takiej formie moze bedzie lepiej. pozdrawiam i powodzenia
n0xx Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Tez sie zastanawiam co z tymi co zaprenumerowali sobie 3dfx'a. Zaprenumerowalem na 2 lata i d... blada
leander Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 Jaka ladna, radosna okladka. Rece same siegaja po portfel.
Vaticinator Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 A na oficjalnej stronie magazynu zero wieści o tym, że nastąpił koniec. Ba, nawet prenumeratę wciąż można zamawiać.
Gość BiX Napisano 27 Sierpień 2008 Napisano 27 Sierpień 2008 A wam powiem, że dużo o tym 3D nie ma :P Ja własnie wróciłem z nowym 3D FX i jestem uchahany :) Miałem kupić .psd ale jakoś jednak wolę 3D FX.
Rekomendowane odpowiedzi