Napisano 21 Sierpień 200816 l Pojawił się nowy numer magazynu .psd. Zdecydowano się na połączenie tematyki poruszanej przez magazyn 3DFX i .psd w jedną całość. Nowy numer .PSD, obszerniejszy o dział 3D jest już dostępny salonach prasowych. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=303
Napisano 21 Sierpień 200816 l Eee... No dobra, ale czy to znaczy, że 3DFX już nie będzie? Jest jakieś pocieszenie, dla tych co mieli wykupioną prenumeratę?
Napisano 21 Sierpień 200816 l czyli swoista porazka 3dfx, najwyrazniej sie nie sprzedawal, albo z drugiej strony, malo bylo chetnych do pisania artykulow... szkoda, aczkolwiek w takiej formie moze bedzie lepiej. pozdrawiam i powodzenia
Napisano 21 Sierpień 200816 l Tez sie zastanawiam co z tymi co zaprenumerowali sobie 3dfx'a. Zaprenumerowalem na 2 lata i d... blada
Napisano 25 Sierpień 200816 l A na oficjalnej stronie magazynu zero wieści o tym, że nastąpił koniec. Ba, nawet prenumeratę wciąż można zamawiać.
Napisano 27 Sierpień 200816 l A wam powiem, że dużo o tym 3D nie ma :P Ja własnie wróciłem z nowym 3D FX i jestem uchahany :) Miałem kupić .psd ale jakoś jednak wolę 3D FX.