maciekG Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 pare obrazkow z ostatnich 3tyg.. nikon N8008s + 50AF + 24MF + 105MF + velvia + provia + e100vs krytyka mile widziana..pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 O ja pier..... O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 ladne widoczki ale czasem cos z kolorami nie tak... przesaturowane czy cos i do tego mogly by byc ciekawsze kadry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Bardzo ładne, plastyczne zdjęcia. Podobają mi się zwłaszcza 5, 7 i 9 z naciskiem na te dwa ostatnie. Mają w sobie coś tajemniczego i przyciągającego, jak z filmu fantasy czy coś w tym stylu. Chyba nawet w jednym ze starych filmów o Conanie była podobna sceneria;) Co do kolorów to chyba uroki velvii która ponoć daje bardzo ostre i wyraziste barwy? Btw. podoba mi się Twój zestaw szkiełek:D Zacne manuale:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 sadowski - dzieki siepacz - thx...szkoda tylko ze 24 to f/2.8..ale moze kiedys zamienie na 2.0 :)..najpierw naucze sie jej uzywac... kuciel - no tak to jest ze slajdami...jak zle naswietlisz to nie ma przebacz...leci wszystko..a kadry wiadomo....jaki fotograf takie kadry :) czesc niestety poleciala do kosza bo byly zupelnie przeswietlone... jeszcze takie 5 więc wygrzebane wogole to wszystkie sa pod tym linkiem http://my.opera.com/mglowka/albums/show.dml?id=589045 ale wiekszosci nie warto wrzucac... pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Bardzo ładne zdjęcia przy czym świetne ujęcia, mogę się jedynie przyczepić do kolorystyki bo nie w mym guście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 przyjemne dla oka kadry, zwlaszcza 9-10, troche za duzo saturacji, ale to urok velvii podejrzewam. szkoda, ze sa malo odkrywcze. jak sam napisales - focisze z wakacji i jako takie sprawdzaja sie nawet jako bardzo ladne focisze. widzialam te lodowce juz na innych zdjeciach, da sie tam zrobic wiecej. jezeli chodzi o technike, to niebo wola o pomste. az prosi sie o szara polowke :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi