Proto Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 (edytowane) Wzielo mnie na bazgrolenie po nocach ;). Taki szkic poki co niechlujny, ale od czegos trzeba zaczac, a wypada juz sie klasc :P. Inna sprawa czy jest sens pare dni przed terminem, ale co mi tam, wrzucam zanim mi sie odwidzi :D. KONIEC: Edytowane 29 Sierpień 2008 przez Proto
miriam Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 Witaj Zawsze jest sens ;), a w kilka dni można cuda zdziałać, zatem powodzenia. //Pozdr.
atheg Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 Nic sie nie przejmuj. Dasz rade skonczyc. No i na pewno warto bo szkic ma fajna kompozycje i mozesz z niego sporo wycisnac.
Proto Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Napisano 22 Sierpień 2008 Dzieki za cieple przyjecie i mobilizacje :). Obrazek wlasciwy zaczne od tla, zeby przy okazji nadac nastroj scence. Tymczasowo zostawilem zarys szkicu, zeby nie stracic z oczu kompozycji :).
ortheza Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 No ladnie :-) dzialaj dalej ciekawie sie zaczyna. ALe nad nogami od hirosa musisz mocno popracowac
Proto Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 Ok, juz wystarczy na dzisiaj, bo mi reka od tabletowego piorka zdretwiala :P. Bron zostawilem sobie na pozniej :).
atheg Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 Bardzo sympatyczny bohater :) Fajny masz sposób malowania. Świetne wykorzystanie kolorów. Dzieki za komentarz u mnie. Powodzenia w dokańczaniu pracy.
Proto Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Tzw. rzutem na tasme, co niestety widac :(. Bede jeszcze nad tym dzialal, ale na finiszu zaczalem od konca, bo plulbym sobie w brode gdybym sie nie wyrobil :).
Rekomendowane odpowiedzi