Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Czy uzytkownicy Mac'ów są ograniczeni jedynie do wyboru miedzy Cinema 4d albo Mayą? A ma ktoś doświadczenie z tym jak działa Blender na Macu?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Czy uzytkownicy Mac'ów są ograniczeni jedynie do wyboru miedzy Cinema 4d albo Mayą? A ma ktoś doświadczenie z tym jak działa Blender na Macu?

Maya, Modo, LightWave, Cinema, Houdini. A do pomocy Photoshop, After Effect, Shake, Nuke, PFTrack i parę innych. Czyli nie jest źle.

Napisano

Shake jeszcze można kupić po normalnej cenie, czyli nie źródła, a normalny soft?

EDIT:

Ja obstaję za Maya.

Edytowane przez piotrek

Napisano
  • Autor

Mi chodzi o zaawansowany soft do modelowania i przede wszystkim animacji postaci. Do compositingu i montażu to nie a problemu bo sam Apple produkuje znakomity Final Cut i Motion.

Edytowane przez Romario

Napisano
Shake jeszcze można kupić po normalnej cenie, czyli nie źródła, a normalny soft?

Z tego, co wiem, to można za 500$ - ale to chyba nie jest normalna cana ;).

Mi chodzi o zaawansowany soft do modelowania i przede wszystkim animacji postaci. Do compositingu i montażu to nie a problemu bo sam Apple produkuje znakomity Final Cut i Motion.

Jeśli idzie o animację postaci, trudno Ci będzie znaleźć coś lepszego od Mai, która zresztą świetnie nadaje się również do modelowania, podobnie jak Modo czy LW

Napisano

modo i maya, dzisiaj smigalem na mayce na power macku i bylo wypasnie, szybko i przyjemnie, fajnie wyglada :)

Napisano
Maya, Modo, LightWave, Cinema, Houdini.

Mi chodzi o zaawansowany soft do modelowania i przede wszystkim animacji postaci.

Łoł. to co by to miało być?

Napisano
  • Autor

to nie miało być nic złego. W temacie dałem pytanie o najlepszy soft 3d na Maca a w niektórych odpowiedziach pomiedzy Modo i Mayę proponowano mi Photoshopa i Shakea dlatego chciałem doprecyzować cel.

Po za tym w Modo bym nie poanimował chyba.

Napisano
to nie miało być nic złego. W temacie dałem pytanie o najlepszy soft 3d na Maca a w niektórych odpowiedziach pomiedzy Modo i Mayę proponowano mi Photoshopa i Shakea dlatego chciałem doprecyzować cel.

Po za tym w Modo bym nie poanimował chyba.

Sprzedałem w pakiecie cały toolset ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.