Napisano 26 Sierpień 200816 l Witam, Mam pytanie odnośnie Tutków do 3DsMax'a bo to co znajduje odnosi się do Maya. Czuję się jakby Max był już tylko do wyższych celów :( Pytałem kochane Google jak i to forum ale niestety nic ciekawego :( Znalazłem kilka tytułów takich jak: - Discreet 3ds max Games Development Series - Modeling Games Characters Modeling Your Games Environments & Assets Unwrapping and Texturing your Games Assets (polecam je wszystkim są naprawdę dobre) Są również z serii Gnomon ale już tylko na Maya :( Co prawda jest oferta takich tytułów jak np. Character Modeling for Production ale to już nie LP a HP I teraz moje pytanie brzmi: Czy można gdzieś dostać jeszcze jakieś dobre VideoTutki do 3DsMax'a w kategorii LP for Games (pytam o komercyjne wersje do kupienia) Jeśli tak to proszę o podanie linków. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisano 8 Październik 200816 l Moze i odpkopuje temacik, ale odpowiedz bedzie znana, stara jak swiat. Kolego Google ci pomoze we wszystkim, niekiedy trzeba odpowiedniego sformulowania uzyc, a wszystko jak na tacy.
Napisano 8 Październik 200816 l i tu cie kolego zaskocze, gnomony for production to sa wlasnie tutki do gier.....pozdrawiam