wiecho Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 (edytowane) Witam to moj pierwszy model samochodu ZIS-5 Brakuje jeszcze duzo elementow i małych detali ale cały czas nad nim pracuje. Pzdr dla mrKrzyska Edytowane 26 Sierpień 2008 przez wiecho
Vega Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 (edytowane) Witam nowego użytkownika. Model jest w porządku tylko to lusterko mi nie pasuje. Trochę odstaje albo tak to wygląda. Jak by jechał jakiś tir mógł by zahaczyć o nie ;D Zawsze tutaj na forum powtarzali mi "To jak zrobisz zawsze zależy od Ciebie i ważne jest to, żeby Tobie się podobało. Bo jeśli Tobie się nie podoba to innym też się nie spodoba" (tak mówił klicek w swoim tutorialu :) ). Tutaj maszhttp://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619 regulamin Work in Progress (WIP) przeczytaj go i zmień nazwę tematu :) Życzę dalszej miłej pracy i nauki Pozdrawiam Vega Edytowane 31 Sierpień 2008 przez piksar
wiecho Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Te lusterko jest jakies takie wlasnie odstajace :)
Gość AT7 Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 No witamy nowego użytkownika :) Samochodzik całkiem spoko, myśle że dobrze nałożone teksturki, dobre oświetlenie i wyjdzie coś z tego przyzwoitego :) Pozdrawiam i życze powodzenia :)
wiecho Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 Witam daje małego upa! :) duzo elementów musiałem poprawic i dodałem troche datalu zresztą sami zobaczcie i ocencie. Nie krytykujcie mnie za mocno :D Pzdr
KamillM Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 Niezłe :) Obyś miał wenę z materiałami i renderem - może naprawdę fajnie wyjść ;) A gdzie opony? :o
dynia Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 dorób opony bo model całkiem ładny tylko screeny dawaj na jakiś zewnętrzny serwer bo kompresja duża i tracą na jakości
wiecho Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 Dzieki za pozytywne komentarze :) a opony tez beda tylko za jakis czas.
wiecho Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Daje małego update opony nie sa za specjalne ale sa napewno jeszcze poprawie :) Pzdr
xaoo Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 Witam, Nie no bardzo ladnie. Kola ladnie wyszly. Do tego jeszcze maly detal w postaci nakretek. Bardzo fajnie wyszlo. Chyba jeszcze klamka do drzwi zostala? Pracu pracuj, bo bardzo ladnie wychodzi :) Pozdrawiam i bede obserwowal postepy, xaoo
wiecho Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Dzieki za pozytyw :) a klamki w tym samochodzie nie ma chyba bo na zadnym zdjeciu jakie znalazlem to klamki nie bylo. Tak jak pisałem wczesnie to chyba tylko dziura jest na palec zeby dzwi otwierac :D
Topek Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 klamki były. looknij tu http://www.photoka.info/zis5/index.htm
wiecho Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 no własnie takiego czegos szukałem. Jest to troche inny model niz ja robie ale klamka sie przyda Dzieki :) ten zis ma inne zeberka na klapie, inne felgi i błotniki.
xaoo Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 @wiecho - to chyba do poprawki :) choc z drugiej strony moze byc i bez :) Jak tak pomyslec ze kiedys mozna bylo zostawic auto bez problemu. A teraz zostwisz otwarte to nie masz radia, albo co gorsze auta :/ Ale wracajac do tematu zawsze mozesz zrobic dwie wersje :) Pozdrawiam, xaoo
wiecho Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Zrobie troche inaczej troche bedzie z tej wersji i troche z tamtej bo tak wogole z tego co widzialem sa 3 wersje nie wspomne o zabudowie bo tego bardzo duzo cysterna, skrzynia, dzwig itp ale co do karoseri to zrobie 2in1 :D niech beda klamki z tej co dał topek :) lepiej z klamka niz bez ( a co do radia to pewnie nie ma nawet co tam krasc hehe )
wiecho Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Dodaje jeszcze kilka fotek z kazdego widoku jak by ktos chcial jakosc nie za bardzo bo to tak na szybkiego :)
KamillM Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 Może wrzuć coś do przyczepy, jakieś skrzynie, deski, koc? Bo tak to trochę pustawo ;)
dynia Napisano 31 Sierpień 2008 Napisano 31 Sierpień 2008 ale opony jak by nie takie jak trzeba, w tym autku były inne chyba, teraz rób textury i scene bo szkoda modelu
wiecho Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Napisano 31 Sierpień 2008 Wiem wiem oponki inne powinny byc moze poprawie a nad teksturkami sie wlasnie mecze:)
Rekomendowane odpowiedzi