Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam to moj pierwszy model samochodu ZIS-5 Brakuje jeszcze duzo elementow i małych detali ale cały czas nad nim pracuje. Pzdr dla mrKrzyska

Edited by wiecho
  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Witam nowego użytkownika. Model jest w porządku tylko to lusterko mi nie pasuje. Trochę odstaje albo tak to wygląda. Jak by jechał jakiś tir mógł by zahaczyć o nie ;D Zawsze tutaj na forum powtarzali mi "To jak zrobisz zawsze zależy od Ciebie i ważne jest to, żeby Tobie się podobało. Bo jeśli Tobie się nie podoba to innym też się nie spodoba" (tak mówił klicek w swoim tutorialu :) ). Tutaj maszhttp://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619 regulamin Work in Progress (WIP) przeczytaj go i zmień nazwę tematu :)

Życzę dalszej miłej pracy i nauki

Pozdrawiam

Vega

Edited by piksar
Posted

No witamy nowego użytkownika :) Samochodzik całkiem spoko, myśle że dobrze nałożone teksturki, dobre oświetlenie i wyjdzie coś z tego przyzwoitego :) Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Posted

Witam daje małego upa! :) duzo elementów musiałem poprawic i dodałem troche datalu zresztą sami zobaczcie i ocencie. Nie krytykujcie mnie za mocno :D Pzdr

Posted

Witam,

Nie no bardzo ladnie. Kola ladnie wyszly. Do tego jeszcze maly detal w postaci nakretek. Bardzo fajnie wyszlo. Chyba jeszcze klamka do drzwi zostala? Pracu pracuj, bo bardzo ladnie wychodzi :)

Pozdrawiam i bede obserwowal postepy,

xaoo

Posted

Dzieki za pozytyw :) a klamki w tym samochodzie nie ma chyba bo na zadnym zdjeciu jakie znalazlem to klamki nie bylo. Tak jak pisałem wczesnie to chyba tylko dziura jest na palec zeby dzwi otwierac :D

Posted

no własnie takiego czegos szukałem. Jest to troche inny model niz ja robie ale klamka sie przyda Dzieki :) ten zis ma inne zeberka na klapie, inne felgi i błotniki.

Posted

@wiecho - to chyba do poprawki :) choc z drugiej strony moze byc i bez :) Jak tak pomyslec ze kiedys mozna bylo zostawic auto bez problemu. A teraz zostwisz otwarte to nie masz radia, albo co gorsze auta :/ Ale wracajac do tematu zawsze mozesz zrobic dwie wersje :)

Pozdrawiam,

xaoo

Posted

Zrobie troche inaczej troche bedzie z tej wersji i troche z tamtej bo tak wogole z tego co widzialem sa 3 wersje nie wspomne o zabudowie bo tego bardzo duzo cysterna, skrzynia, dzwig itp ale co do karoseri to zrobie 2in1 :D niech beda klamki z tej co dał topek :) lepiej z klamka niz bez ( a co do radia to pewnie nie ma nawet co tam krasc hehe )