markus23 Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 (edytowane) siemacie to cos pierwszego z Działu:::Ciało Człowieka. narazie ogolny zarys. edutyj .to prosze Edytowane 2 Wrzesień 2008 przez markus23
zgred Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 pokraczne... :P Pracuj dalej, nie pisz posta pod postem i zmien nazwe tematu, bo sie moderacja wkurzy ;*
Eden-3d Napisano 31 Sierpień 2008 Napisano 31 Sierpień 2008 nie baw sie narazie w detal, zrob narpierw dobrze model bazowy, chodzi o proporcje..pozdr
markus23 Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Napisano 31 Sierpień 2008 ha nie wiem co do rąk jakoś mi nie idzie ale update dalej, jade i jade.
Kris_R Napisano 31 Sierpień 2008 Napisano 31 Sierpień 2008 dobrym zwyczajem jest pracowanie z referencji - szczególnie podczas nauki kiedy się modeluje trochę po omacku. Jakieś zdjęcia, szkice, coś sobie wrzuć w tło viewportu albo jako teksturę na plane'a żeby co jakiś czas zerkać czy się za mocno nie rozłazi. Polecam.
markus23 Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 a mi glupio patzrec na referki bo te modele ,modelki tacy brzydcy. zadnych fajnych niema w necie.
zgred Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 bo te modele ,modelki tacy brzydcy. Ekhem ja bym jednak proponowal spojrzec na te referki, bo to co wychodzi tez za ladne nie jest...
Oleksiak Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Kiedyś pamiętam gdzieś za górami za lasami użytkownik "Ania" jak się nie mylę wrzuciła bardzo fajną stronkę z referkami akurat kobiet :D Pewnie inni pamiętaj i może mają linka bo ja organikom się nie zajmuje więc... no. Jak znajdę to sam podrzucę. Bez referek ciężko będzie z proporcjami... Powodzenia.
Gomez Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Przeczytaj to i zmien temat bo juz 1 ostrzezenie wylapales http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619 Bez refek nic z tego nie wyjdzie. Jak poszukasz to znajdziesz. Popracuj nad organika i za pol roku wrzuc co zrobiles. Wtedy sam zobaczysz roznice. Nikt ci teraz nie powie co robisz zle bo sie nie da, musisz pewne rzeczy skumac sam.
Rekomendowane odpowiedzi