Zielok Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Zamieszczam kilka swoich modeli lowpoly... Pozniej umieszcze jakies dane apropo nich A tu jescze nieskonczony model
Anonymous Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Modele broni są super - zwłaszcza pierwszy (tekstura) mi się bardzo podoba. Statek nie robi już takiego wrażenia.
ciuciu Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Te wszystkie modele tylko z jednym filmem mi się kojarzą: Aliens - może nie są takie same, ale jest w nich coś \"obcego\".
Phantom Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 hoho...widzę że prace nad FoW\'em idą pełną parą :) bardzo mnie to cieszy...textura na gunie jest naprawde wyczesana...o wiele lepsza nish ta którą prezentowałeś wcześniej na glock\'u...ale co do anakondy to bym ją nieco rozjaśnił miejscami...pozatym powinna byś imo bardziej jednolita jak na czołgach z FoW\'a...ale ogólnie bardzo mi się podoba...i czekam na więcej odsłon... pozdrawiam... EDIT: i jeszcze co do miniguna...owszem textura jest cool...ale na tej rurce wychodzącej od miniguna do statywu na górze...textura jest całyczas ta sama w sencie tym że te czarne pasy są do siebie równoległe...a na zgięciach i załamaniach powinny być raczej pod kątem odpowiednim...ale raczej tu jush się czepiam :)
Zielok Napisano 19 Luty 2004 Autor Napisano 19 Luty 2004 Originally posted by Master Kiełbaster Fajne :) Do jakiej gry to robisz ?? www.fields-of-war.com --------------- Pozatym dzieki za opinie, teksturki jeszcze pewnie troszke popoprawiam...
General Straw Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 1 - bron bardzo fajna, nie ma sie do czego przyczepic :) 2 - tekstura niezbyt ciekawa i zroznicowana, wyglada to jak render szarego materialu ze specularem. 3 - za ciemna tekstura, ciezko cokolwiek zobaczyc Wiem - jestem brutalny :)
darkelf Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 witam... 1. fajny 2. pare rzeczy zrobionych niepotrzebnie(kable), niektore teksturki niedobre(lufy i te rurrki pomiedzy ramionami :P), ale ogolnie fajnie. 3. widac niedokonczone, wiec nie oceniam.
Rekomendowane odpowiedzi