Gość _Berni Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Witam forumowiczow i forumowiczki ;) Jak juz pisalem w WiP\'ie model nie jest wlasciwie skonczony, ale znudzily mi sie juz samochody wiec wrzuce tutaj bo prac raczej nei bede kontynuowal. Mam nadzieje ze nei wyszlo za ciemno :/ Pozdro all
Kryhas Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 Wielka szkoda że nie będziesz go robił do końca bo to jest naprawde fajna bryka. :(
Loozack Napisano 20 Luty 2004 Napisano 20 Luty 2004 fajny pomysł na scenkę, ale trochę gorzej z wykonaniem :) szkoda, że już nad tym nie będziesz siedział, mogłoby być zajebiste :D [piwo]
uncle Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 a co jest tematem pracy? most czy samochod;) przewaznie sie centruje kadr na obiekcie ktory jest tematem.. tak mi sie wydaje, lae moge sie mylic;) pomysl fajny gorzej z wykonaniem, i ZNOWUUU ten samochod hehehehe
Master Kiełbaster Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Srasznie dziwnie wyglądają krawędzie mostu. Świecą się trochę. Pozatym wszystko git.
Kris_R Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Ale to świecenie pasuje tu jak ulał.... wydaje się, jakby powietrze było wilgotne, takie po deszczu trochę... czy się centruje przeważnie...? powiem krótko - NIE Kładzie się akcent... który nie musi przypadać w centrum kadru. W tym przypadku jest dość nieśmiały akcent kolorystyczny ale coś tam jest... :) Szkoda że koła się nie kręcą... teraz nie ma wrażenia ruchu... a szkoda
Rekomendowane odpowiedzi