tob01 Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 (edytowane) Witam, postanowiłem to wrzucić do wipa, chciałbym poznać waszą opinie i sugestie co jest źle, co poprawić itp Edytowane 30 Sierpień 2008 przez tob01
faithart Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 ta ławka jakaś za duża, a okno boczne chyba za małe :) materiały na doniczkach są tragiczne :P i tło jakieś rozmazane. Popracuj nad renderem jeszcze, a tak ogólnie to fajnie wyszło :)
tob01 Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Napisano 30 Sierpień 2008 to jest dopasowywane do bipeda więc nie jest ławka za duża, a okno takie ma być... To jest według ciebie jakiś błąd konstrukcyjny i domek sie zawali gdy okno takie jest? xD
faithart Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 błąd konstrukcyjny... nie wiem aż tak obcykany nie jestem :) ale mówię jak jest na moje oko
Bielo^ Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 Tak jak na IRCu - doniczki, "trawa" się za bardzo świeci a domek wygląda jak by lewitował nie dotykając jej, poza tym ta beczka jakaś taka mało atrakcyjna. Ładny płotek, ta kratka, ogólnie fajne drewienko i ta siatka (płot). Powodzenia w pracy.
Sebastian Ozga Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Co to za szara szyba? :) Jeśli wewnątrz jest ciemno, a na zewnątrz jasno, to na szybie powinny być wyraźne odbicia. Zdjęcie w tle chyba bardzo malutkie jest, może zrób z nim coś, żeby wyglądało na DOF.
carlosss Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 no już lepiej, trochę... chodziło mi o to że świeciła strasznie ;) na trawę polecam displacement, no a drzewka to ja bym jakieś poligonowe jednak wsadził ;P
Gość AT7 Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Jak wyżej, trawa, materiały, tło z tyłu, szyby żeby były szybami, zrób coś z tymi kaflami po prawej stronie. No i to tyle :) Czekamy na poprawki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi