Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, postanowiłem to wrzucić do wipa, chciałbym poznać waszą opinie i sugestie co jest źle, co poprawić itp

1220092863.jpg

Edytowane przez tob01
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ta ławka jakaś za duża, a okno boczne chyba za małe :) materiały na doniczkach są tragiczne :P i tło jakieś rozmazane.

Popracuj nad renderem jeszcze, a tak ogólnie to fajnie wyszło :)

Napisano

to jest dopasowywane do bipeda więc nie jest ławka za duża, a okno takie ma być...

To jest według ciebie jakiś błąd konstrukcyjny i domek sie zawali gdy okno takie jest? xD

Napisano

Tak jak na IRCu - doniczki, "trawa" się za bardzo świeci a domek wygląda jak by lewitował nie dotykając jej, poza tym ta beczka jakaś taka mało atrakcyjna. Ładny płotek, ta kratka, ogólnie fajne drewienko i ta siatka (płot). Powodzenia w pracy.

Napisano

Co to za szara szyba? :)

Jeśli wewnątrz jest ciemno, a na zewnątrz jasno, to na szybie powinny być wyraźne odbicia. Zdjęcie w tle chyba bardzo malutkie jest, może zrób z nim coś, żeby wyglądało na DOF.

Napisano

no już lepiej, trochę... chodziło mi o to że świeciła strasznie ;) na trawę polecam displacement, no a drzewka to ja bym jakieś poligonowe jednak wsadził ;P

Napisano

Jak wyżej, trawa, materiały, tło z tyłu, szyby żeby były szybami, zrób coś z tymi kaflami po prawej stronie. No i to tyle :) Czekamy na poprawki. Pozdrawiam