Gość ReVolution Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Tak jak w temacie poszukuję 3DS MAX 4.z góry thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 4 już nie ściągniesz raczej na stronie autodesku masz triala najnowszej max'a to tego sobie ściągnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Tak z ciekawości: po co Ci akurat max4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 ...pewnie czas się zatrzymał albo jakieś fajkowane wieści o darmowej werscji ;) Zciągnij sobie triala ze strony autodesku tak jak doradzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 serwus :) wezcie pod uwage , ze czasem czlowiek otwiera stare projekty, do ktorych mial okreslone pluginy, i moze byc problem z przewaleniem czegos takiego do maxa o siedem wersji nowszego. Niektore pluginy sa wrecz nieosiagalne. pozmieniala sie tez technologia, a wystarczy ze ktos potrzebuje wyrenderowac w wiekszej rozdzialce cos, bo mial robione np. pluginem organica. ( metabale). Odnosnie pytania , to moze byc trudno z tym , bo wydaje mi sie ze wtedy byla troche inna polityka autodesku. ( bo zakladam ze wtedy byl to juz autodesk, a nie Kinetix). W nieoficjalnym obiegu p2p powinno sie cos takiego pewnie znalezc, ale moze byc ciezko. pozdrawiam i zycze powodzenia :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 kannu - był Discreet 3D Studio Max 4 ;) pamiętam te czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Pierwszy Gmax był bodajże oparty o wersje 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 serwus :) FAlcom - tez pamietam te czasy ( jeszcze od maxika 2 ) , tylko juz mi sie pomieszaly te zmiany wlascicieli maxa. Najwazniejsze , zeby sie wypowiedzial tworca tego watku - byloby wiadomo o co chodzi - i bysmy pomogli :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 kannu - no ja nie od 2jki ale za to od 3jki pamiętam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 serwus :) i co z tym maxem ? znalazl sie ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bugi89 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam wszystkich! A ja miałbym prośbę o 3ds Max 6 (może być trial), w szkole uczymy się właśnie na tej wersji a w domu mam 3d Max 9. Problem jest taki, że projekty zrobione w domu nie dają otworzyć się w szkole :/ W google trudno znaleźć bo starsze wersje programów są usówane z bazy google. Pozdrawiam!! Już nie trzeba, znalazłem :) Edytowane 21 Wrzesień 2008 przez bugi89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi